Gustul e desăvârșit! CAFEAUA își dublează aroma atunci când adaugi INGREDIENTUL potrivit la preparare!
Le arunci adeseori însă nu ai idee cât de bune sunt pentru prepararea cafelei
De Redactia Observator la 21.08.2015, 14:34Le arunci adeseori însă nu ai idee cât de bune sunt pentru prepararea cafelei
Cu toate acestea, stratul ce protejează interiorul unui ou are câteva întrebuințări inedite! Iată ce poți face din cojile de ou:
- îndulcitor pentru cafea - băutura matinală își va schimba gustul dacă adaugi în filtru o coajă de ou rășnită foarte fin. Cafeaua va avea astfel un gust mai dulce și mai puternic, asta datorita proprietăților din cojile de ouă.
- soluție de curățat aragazul - cojile de ouă amestecate cu detergent îți pot desfunda și țevile dacă pui detergentul pe scurgerea cu probleme, adaugi cojile de ouă, apoi torni apă fierbinte.
- înalbitor pentru rufe - cojile de ouă te pot ajuta să obții albul rufelor dacă le mărunțești și le adaugi într-un săculeț în mașina de spălat și pui puțină sare.