Cele 4 alimente care NEAPĂRAT nu trebuie să stea în frigider!
Este esențial pentru o alimentație sănătoasă să păstrezi alimentele corect în frigider. Recomandările specialiștilor sunt numai bune de urmat dacă vrei să consumi toate alimentele proaspete.
De Redactia Observator la 27.10.2015, 14:26Este esențial pentru o alimentație sănătoasă să păstrezi alimentele corect în frigider. Recomandările specialiștilor sunt numai bune de urmat dacă vrei să consumi toate alimentele proaspete, informează huffingtonpost.com.
Pâinea - Dacă pâinea este ținută în frigider se va usca imediat. Este recomandat să o păstrezi pe masă sau în congelator, dar dacă vorbim despre pâinea feliată am putea face o excepție pentru că, în mod cert, o să o consumi în câteva zile.
Cafeaua - Dacă laşi cafeaua în frigider, îşi va pierde savoarea şi va prinde mirosuri de mâncare. Şi cafeaua ar trebui să stea într-un loc răcoros şi întunecat, unde îşi va păstra savoarea şi prospeţimea.
Uleiul de măsline – Neapărat trebuie să fie depozitat într-un loc răcoros şi întunecat. Acolo se va condensa şi astfel, va o consistenţă mai tare, aproape ca de unt.
Avocado - Dacă vrei ca fructele de avocado să se coacă, sigur nu au ce căuta în frigider. Dacă totuşi ai cumpărat un avocado deja copt pe care nu vrei să îl mănânci imediat, îl poţi pune în frigider.