Antena LIVE

Curs valutar

Deliciul omagial absolut! Cum arată prăjitura „ȘUVIȚA LUI BĂSESCU”

O prăjitură cu personalitate face ravagii prin cofetăriile din țară

De la 15.06.2015, 11:09
WhatsApp
Galerie (2)

O prăjitură cu personalitate face ravagii prin cofetăriile din țară

Iată cât de simplu se prepară!

Ingrediente pentru foile cu cacao:

Frecă gălbenuşurile cu zahărul până se topeşte apoi adăugă uleiul ca la maioneză şi dă-l la o parte. Bate albuşurile împreună cu apa spumă, adăugă gălbenuşurile, bicarbonatul, cacaoa şi făina. Pune hârtie de copt pe dosul tăvii şi coace 2 foi.

Ingrediente pentru foile cu nucă:

Bate albuşurile spumă și adaugă zahărul apoi nuca şi făina Pune hârtie de copt pe dosul tăvii şi coace 2 foi.

CITEȘTE ȘI Un DESERT RAPID într-o zi de SĂRBĂTOARE

Crema:

Frecă bine gălbenuşurile cu oul, zahărul şi laptele, apoi pune-o la fiert pe baie de aburi până se îngroaşă. Când se răceşte o amesteci cu nessul şi untul ca să nu se taie. Trebuie să ai grijă să amesteci într-o singură direcţie şi să răcești bine prima parte a cremei, pentru că se taie foarte uşor. În paralel bați frişca şi o lăși deoparte.

Cum o aranjezi:

Pune foaia de nucă, jumătate de cremă, apoi foaia de cacao, frişca şi vişinele, cealaltă foaie de cacao şi restul de cremă iar deasupra foaia cu nucă. Peste prăjitură pui ciocolată topită pe baie de abur.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

basescu deliciu omagiu prajitura
Întrebarea zilei
Credeţi că un tânăr de până în 35 de ani îşi permite să cumpere o locuinţă?

Da

NU

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și