GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când prepară ȘNIȚELE de PUI
Învață să pregătești cele mai gustoase șnițele de pui
De Redactia Observator la 28.07.2015, 22:08Învață să pregătești cele mai gustoase șnițele de pui
Încearcă și tu șnițelele de pui cu fulgi de porumb! Iată de ce ai nevoie pentru a obține șnițele gustoase în crustă crocante:
- două bucăţi de piept de pui;
- 150 g de fulgi de porumb mărunţiţi;
- o linguriţă de pudră de usturoi;
- o jumătate de linguriţă de frunze de pătrunjel tăiate mărunt;
- două ouă;
- o lingură de lapte;
- boia de ardei iute;
- ulei;
- sare.
GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când prepară MICI
Mod de preparare:
- sparge ouăle într-un bol, adăugă laptele şi bate-le timp de 1 minut;
- amestecă în alt bol fulgii de porumb, sarea, boiaua de ardei iute, pudra de usturoi şi frunzele de pătrunjel tocate mărunt;
- după ce ai pregătit corect carnea pentru şniţele (spălarea, curăţarea de anumite pielite şi baterea ei), trece fiecare felie prin compoziţia de ou;
- lasă bucăţile de carne să se scurgă puţin, apoi trece-le şi prin mixul preparat din fulgi de porumb, condimente şi frunze de pătrunjel.
Șnițele trebuie așezate pe o farfurie plată și lăsate la frigider 20 de minute. După scurgerea timpului, încinge uleiul într-o tigaie şi pune bucăţile la prăjit până carnea este gătită bine.
Poftă bună!