Ingredientul-minune! Motivul pentru care tot mai multă lume îl adaugă în cafea
Acest obicei este împărtășit de tot mai mulți consumatori de cafea
De Redactia Observator la 03.09.2015, 13:54Acest obicei este împărtășit de tot mai mulți consumatori de cafea
Practica adăugării untului în cafea poate suna un pic ciudat sau chiar nesănătos, însă lucrurile nu stau chiar așa. Iată de ce:
- untul natural are un raport echilibrat de acizi graşi omega 6 şi omega 3, ceea ce contribuie la reducerea grăsimilor şi a colesterolului;
- untul este o sursă bogată de vitamina K, care reduce riscul bolilor cardiovasculare;
- dăugarea de unt la cafea asigura organismului un aport de grăsimi sănătoase care sprijină regenerarea celulelor şi echilibrează producţia de hormoni;
- dacă bei această cafea în fiecare dimineaţă, încurajezi corpul să ardă mai multe grăsimi pe toată durata zilei.
Începe să amesteci puţin unt în cafeaua de dimineaţă şi vei obţine un energizant cremos, savuros şi sănătos care te va pune în mişcare imediat, potrivit secretele.com