Antena LIVE

Curs valutar

Moda 2018. Încălţăminte fashion pentru sezonul primăvară-vară

Toti cei care sunt obisnuiti sa urmareasca tendintele modei trebuie să isi innoiasca garderoba exclusiv coform noilor influente.

De la 06.02.2018, 14:03
WhatsApp
Galerie (12)
Moda 2018. Încălţăminte fashion pentru sezonul primăvară-vară

Toti cei care sunt obisnuiti sa urmareasca tendintele modei trebuie să isi innoiasca garderoba exclusiv coform noilor influente.

Moda 2018. Sezonul primavara-vara 2018 bate la uşă şi aduce cu el o diversitate de modele de incaltaminte: cizme de cowboy, sandale cu blana si chiar pantofi invizibili.

Moda 2018 face o intorsatura brusca. Inca mai credeti ca sandale clasice cu tocuri inalte nu ar trebui sa intre in contact fie cu sosetele de capron sau lana? Iar ciorapii colorati nu sunt compatibili cu nuantele de neon pe pantofi si imprimeuri In stilul pop art? va inselati amarnic.

Moda 2018. Satinul

Acest material nobil bate toate recordurile in termeni de popularitate. Chiar daca nu este atat de practic pe cat ne-ar placea, totusi, pantofii facuti din acest material sunt atat de usori si feminini incat va fi extrem de dificil sa va refuzati o astfel de placere. Chiar si in sezonul trecut, designerii ne-au fortat sa abordam balerinii in sens literal. Intr-adevar, acesti pantofi arata acum mai mult ca papuci de balet sau pantofi pointe si trebuie neaparat sa aveti in dotare un astfel de model. Partenerii lor de dans sunt pantofii Mary Jane, care, de asemenea, arata ca pantofii de balet, doar ca sunt pe tocuri. Caracteristicile lor distinctive sunt un varf rotunjit si o bareta.

Moda 2018. Sireturi si noduri

Moda pantofilor pentru primavara-vara 2018 nu are nevoie de detalii banale. Ocupandu-se mai intens de cureluse, designerii le-au inlocuit cu materialele improvizate, atat cu corzi obisnuite, cat si cu sireturi colorate. Nu este acesta un camp ideal pentru fantezie? Legati-le cum va place, aranjati-le, de exemplu, sub forma unei esarfe sau a unei panglici de matase legate in jurul gleznei. Nu va fie teama de neglijenta si noduri abrupte – acest lucru va da farmecul chiar si celor mai usoare sandale sau pantofi clasici.

Moda 2018. Glitter si paiete

De la petreceri, in lista principalelor tendinte: mingea disco si texturile lucioase ce stralucesc pe pantofi in toate culorile. Paietele acopera suprafata, ca niste solzi stralucitori, iar cizmele sunt acoperite cu sclipici chiar de la varful tocului. Nu au fost trecute cu vederea nici de detaliile si accesoriile: catarame, curele si chiar tocurile sunt acoperite cu pietre si paiete! O optiune mai restransa este combinarea de texturi: paiete si luciu neted, holograme si suprafete mate.

Moda 2018. Pantofi boudoir in stilul Marie Antoinette

Rococo este una din principalele directii stilistice ale secolului al XVIII-lea – epoca reginei franceze Marie Antoinette. Moda din acea vreme poate fi numita grotesca si ornamentata, Insa acest produs al timpului si-a gasit reflexia in epoca moderna. Sa omitem perucile, blush-ul si albeata si sa analizam un pic pantofii – cum au aratat acestia? Toate doamnele purtau tocuri ametitoare in sens literal: mersul in ele era atat de dificil incat, fara ajutorul unor bastoane speciale, era aproape imposibil sa te deplasezi. Dar nu intotdeauna: un toc sub forma unei cupe a avut de asemenea un loc special.

Moda 2018. Stilul cowboy

Faceti rost de un lasou si luati taurul de coarne – noul sezon se transforma intr-un rodeo de moda! Alegeti cele mai elegante cizme in stil cowboy, deoarece acum acest model este in culmea popularitatii. Primul lucru la care atragem atentia este culoarea. Puteti opta pentru nuantele traditionale, dar puteti opta si pentru ceva mai extravagant alegand culorile rosu, verde, albastru si imprimeul de sarpe si franjuri. Picioarele trebui sa arate pe picior masiv si destul de brutal, fara elemente de decor! Ii combinam cu blugi subtiri, punem pe noi un blazer alungit si imaginea superstilata este gata!

Moda 2018. Blana si pene

Acest sezon ne obliga sa fim mai aproape de salbaticie, nu numai cu ajutorul imprimeurilor animale. Acum puteti gasi pene si blanuri peste tot – chiar si pe sandale! In primavara, aceste materiale servesc intr-o mai mare masura in scopuri decorative si nu pentru conservarea caldurii. Povestile pufoase nu ne lasa nici macar in sezonul de vara, iar decorul de pene, asociat stilului indian, completeaza perfect chiar si pantofii de seara.

Moda 2018. Insertii transparente

Pantofii din noul sezon par sa inceapa sa dispara pe picior! Toc invizibil, insertii din silicon, cureluse transparente – aceste detalii transforma complet pantofii clasici de seara. Minimalismul in forma sa pura: totul este cat se poate de natural si nimic inutil. Cu toate acestea, designerii si de data aceasta nu au abandonat cataramele masive, niturile si garniturile mari de metal.

Moda 2018. Catarame si cureluse

Admiratorii stilului grunge vor aprecia in mod clar aceasta tendinta, deoarece cu cat mai multe detalii, cu atat e mai bine. Si in colectiile de primavara-vara, accentul se pune pe parti metalice destul de brutale. Curelele de piele late, in cantitati mari, cataramele si niturile isi gasesc locul chiar si pe pantofii din textile. Niciun model nu duce lipsa de detalii, dar daca e sa vorbim de botinele voluminoase, atunci neaparat optati pentru o rochie usoara din matase, o geaca de piele in stil biker si un rucsac din piele nu prea mare.

Moda 2018. Transparenta

Am vorbit deja despre insertii translucide, dar ideea designerilor a mers si mai departe. Acum pantofii sunt complet invizibili pe picior, ca si cum nu ar fi fost acolo deloc. Singurele indicii ale prezentei sunt un varf in nuanta de contrast, calcaiul sau fitinguri contrastante. Pantofii complet transparenti trebuie sa fie in garderoba dvs. in aceasta primavara! In plus, acestia au o proprietate utila: cu ei, picioarele par vizual foarte lungi. O alta idee sunt cizme (de exemplu cele de la Chanel). Apropo, o mare alternativa pentru cauciucul purtat pe vreme ploioasa.

Moda 2018. Nituri

Niturile sunt peste tot, pe toata suprafata incaltamintei. Ele pot fi atat contrastante, cat si complet imbinate cu culoarea principala, pot fi localizate local si pot fi absolut peste tot. Pielea neagra cu nituri de argint nu are nevoie de comentarii magulitoare, insa acum chiar si atlasul “moale” este acoperit cu “spini” (actual pentru pantofii stiletto de seara si modelele slingback – pantofi cu calcaiul decupat). Si pentru a aduce claritate in viata de zi cu zi, acordati atentie loaferilor si oxforzilor din piele colorata cu accesorii metalice.

Moda 2018. Ciorapi şi sosete, tendinta sezonului

Daca anterior la vederea unor astfel de combinatii aveam emotii de amuzament, atunci acum, tedinta revine in top ca un bumerang. Sosetele de capron colorat si sosetele de lana sunt acum cei mai buni prieteni ai sandalelor de vara cu cureluse subtiri. Sosetele elastice sport in nuante de neon completeaza pantofi eleganti de seara cu toc cui, decorati cu pietre si glitter.

Multe dintre ele sunt atat de neobisnuite si chiar ciudate, incat ne este foarte dificil sa le acceptam. Dar daca e sa mergem in pas cu tendintele, atunci sa o facem numai in pantofi stilati! (sursa)

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?

DA

NU

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Premierul Marcel Ciolacu nu s-a ascuns: „Dacă zic Steaua, care e numai una,...
Fanatik.ro
Publicat 22.10.2024
O tehnologie unică va fi testată pe căile ferate din Elveția. Potențial...
spotmedia.ro
Publicat 22.10.2024
De ce unii oameni slăbesc și alții nu. Ce-au descoperit oamenii de știință
spotmedia.ro
Publicat 21.10.2024
Câți ani trebuie să ai vechime, ca să primești o PENSIE lunară de 5.000 lei,...
Gandul
Publicat 22.10.2024
Legăturile ”de familie” cu Europa ale lui Alexandr Stoianoglo,...
Adevărul
Publicat 22.10.2024
FOTO Cine este Cristina Săvulescu, nora regretatei Delia Budeanu și ce mesaj...
A1
Publicat 21.10.2024
Horoscopul zilei de 23 octombrie 2024. Leii au probleme din cauza stresului. Află...
CaTine
Publicat 22.10.2024
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei,...
spynews.ro
Publicat 22.10.2024
O vedetă din anii 90 parchează mașinile de sute de mii de euro ale...
GSP
Publicat 22.10.2024
Singurul împărat roman care nu a suferit nicio înfrângere. A scris istorie
Click.ro
Publicat 22.10.2024
Țara europeană care e invadată de șerpi de peste 2 metri. Reptilele se ascund...
Useit
Publicat 22.10.2024
Cine este românca căreia Messi i-a lăsat pe mână milioane de euro
Redacţia.ro
Publicat 22.10.2024
Referendumul din Moldova trece la limită: dar anunță ceva profund defect
libertatea.ro
Publicat 22.10.2024
Fanii One Direction s-au unit pentru a-l comemora pe Liam Payne. Aceștia au...
ZU
Publicat 22.10.2024
Trandafiri din mere și aluat foietaj. Un desert simplu și elegant
Hello taste
Publicat 22.10.2024
4 semne că bebelușul poate fi stresat
Deparinti
Publicat 22.10.2024
Cum a trecut Al Pacino de la o avere de 50 de milioane de dolari la faliment,...
ziare.com
Publicat 22.10.2024
Thalia vorbește despre credință într-un interviu emoționant. Când și-a...
Happy
Publicat 22.10.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
De ce apar bufeurile la menopauză. Ce procese din organism le provoacă
Medicool
Publicat 22.10.2024