Antena LIVE

Curs valutar

11 ianuarie 1963, oamenii se bucurau la deschiderea PRIMEI DISCOTECI din lume: ”Whisky a-go-go”! Dansatoarele erau închise în CUȘTI! Poveste desprinsă din FILME

11 ianuarie 1963. Americanii se bucurau de deschiderea primei discoteci din lume, ”Whisky a-go-go ”! După 53 de ani de activitate, se bucură de același success!

De la 10.01.2016, 16:34
WhatsApp

 11 ianuarie 1963. Americanii se bucurau de deschiderea primei discoteci din lume, ”Whisky a-go-go ”! După 53 de ani de activitate, se bucură de același success! Formații celebre i-au trecut pragul și au încins atmosfera: The Doors, Led Zeppelin, Janis Joplin, Jimi Hendrix.

În fiecare seară, cu mici excepții, cei dornici de distracție asistau la concerte oferite de câte două-trei formații. Dansatoarele erau și ele prezente, închise în cuști, îmbrăcate în fuste mici.

Momentul de glorie al localului a fost dat de apariția în filmul The Graduate, unde Dustin Hoffman a avut rolul principal.

CELE MAI CUNOSCUTE CLUBURI DIN LUME

Berghain, Berlin

Clubul Berghain din Berlin este cel mai extraordinar local pentru muzică house. Cu o capacitate de 1.500 locuri, Beghain este clubul în care toţi fanii distracţiei de calitate se vor simţi nemaipomenit. Cu un design minimalist, debordând de lux, clubul Berghain găzduieşte cele mai importante petreceri din Berlin. Clubul se află într-o clădire asemănătoare cu o fabrică, iar barul de la etaj, Panorama, este ideal pentru cei care vor să bea ceva înainte de a coborî în agitaţie.

Sky Bar, Beirut

Sky Bar se bucură de una dintre cele mai privilegiate locaţii din Beirut: pe acoperişul unei clădiri elegante. Sky Bar este cel mai faimos club din Beirut şi locul în care se adună cele mai importante personalităţi din Liban: vedete de televiziune, actori şi fotbalişti. Decorurile extravagante, ţinutele la 4 ace, regulile riguroase de acces, preţurile piperate şi distracţia pe cinste îi asigura un loc fruntaş în topul nostru.

Fabric, Londra

Fabric este cel mai apreciat club din Londra, fiind votat cel mai bun club din lume în 2007, şi al doilea în 2008, 2009, 2010. Clubul Fabric se află în centrul Londrei, are 3 camere separate cu muzică diferită în fiecare, numeroase baruri, şi un labirint fascinant. Clubul Fabric este renumit pentru petrecerile de vineri seară. Intrarea costă 15 lire, iar la Fabric se ascultă toate genurile de muzică.

Womb, Tokyo

Dacă vreţi să aveţi parte de o noapte incendiară, atunci trebuie să mergeţi la clubul Womb din Tokyo. Deschis în 2000, clubul Womb este construit pe 4 etaje şi oferă clienţilor cea mai bună distracţie din Tokyo. La fiecare etaj se află baruri cu un personal care ştie să facă show, iar muzică care răzbate din difuzoare nu va permite să staţi pe scaun. Clubul Womb nu permite accesul tinerilor sub 20 ani, iar cei care vor să între, au nevoie de un act de identitate.

Amnesia, Ibiza

Ibiza este locul în care toţi turiştii vin să se distreze, să bea în exces şi să petreacă până când soarele răsare. Şi cel mai bun loc pentru a petrece în Ibiza este clubul Amnesia. Deschis în 1976, clubul Amnesia din Ibiza a fost votat în nenumărate rânduri cel mai bun club din lume. Amnesia este locul în care cei mai renumiţi DJ vin pentru a oferi seri incendiare.

Space, Ibiza

Un alt club senzaţional din Ibiza este Space. Cel mai renumit club din Ibiza, Space a fost deschis în 1989, aici se ţin cele mai fabuloase petreceri, multe dintre ele prelungindu-se până spre orele târzii ale dimineţii. Clubul Space are 6 încăperi, cu design spectaculos şi numeroase baruri. Chiar dacă preţurile la băutură sunt ridicate (o bere 8 euro), nimeni nu se mai gândeşte la bani când are parte de cea mai tare petrecere a anului. Clubul Space are petreceri în fiecare zi a săptămânii, cea mai renumită fiind cea de duminică. Petrecerea începe la 16.30 şi continuă până la 6 dimineaţă.

Cielo, New York

Clubul Cielo din New York garantează o seară reuşită. Clubul Cielo se află într-un cartier de lux din Nw York şi oferă oaspeţilor cea mai bună selecţie de muzică house. În timp ce alte cluburi din New York se axează pe clientela VIP, clubul Cielo vrea că fiecare să se bucure de experienţă oferită aici. Votat unul dintre cele mai bune cluburi din lume, Cielo nu permite accesul oricui, ci doar celor care arată fermecător şi sunt îmbrăcaţi impecabil.

Green Valley, Brazilia

Green Valley a fost deschis recent, însă a reuşit să între rapid pe lista celor mai bune cluburi din lume. Locaţia excelenţă, înconjurat de o pădure tropicală, DJ faimoşi şi show-uri pirotehnice organizate periodic au contribuit la renumele clubului Green Valley.

Sankeys, Manchester

Clubul Sankeys se află pe o stradă renumită din Manchester şi a fost deschis în 1994. Îmbărbătaţi de succesul clubului Sankeys din Manchester, patronii au mai deschis alte 2 locaţii în Ibiza şi New York. În 2010, clubul Sankeys a fost votat cel mai bun club din lume, astfel îndeplinindu-se visul unuia dintre patroni. Cu o capacitate de 1150, clubul Sankeys oferă distracţia ideală chiar şi pentru cei mai pretenţioşi petrecăreţi.

Zouk, Singapore

Cine vizitează Singapore, trebuie să meargă şi la clubul Zouk. Cel mai renumit club din Singapore, Zouk a fost deschis în urmă cu 20 de ani, devenind una dintre principalele atracţii ale vieţii de noapte. Clubul Zouk este deschis mai multe nopţi pe săptămâna, iar serile tematice se bucură de cel mai mare succes: Mambo Jambo şi Retro.

Mai multe informații despre cele mai cunoscute cluburi din lume AICI

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 25 octombrie. Bani,...
Fanatik.ro
Publicat 23.10.2024
O turbină eoliană a fost transformată într-o căsuță primitoare
spotmedia.ro
Publicat 23.10.2024
O tehnologie unică va fi testată pe căile ferate din Elveția. Potențial...
spotmedia.ro
Publicat 22.10.2024
Câți ani trebuie să ai vechime, ca să primești o PENSIE lunară de 5.000 lei,...
Gandul
Publicat 22.10.2024
Cât de afectați am fi dacă rușii ar pune mâna pe Moldova. Profesoară de la...
Adevărul
Publicat 23.10.2024
FOTO Cine este Cristina Săvulescu, nora regretatei Delia Budeanu și ce mesaj...
A1
Publicat 21.10.2024
Horoscopul zilei de 24 octombrie 2024. Balanțele își găsesc marea iubire....
CaTine
Publicat 23.10.2024
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al...
spynews.ro
Publicat 23.10.2024
O vedetă din anii 90 parchează mașinile de sute de mii de euro ale...
GSP
Publicat 22.10.2024
Cum poate să arate hotelul de patru stele al Simonei Halep din Poiana Brașov!...
Click.ro
Publicat 22.10.2024
Prima roată din istorie ar fi fost creată în Munții Carpați, susțin...
Useit
Publicat 23.10.2024
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea...
Redacţia.ro
Publicat 23.10.2024
Percheziții la familia lui Ioan Crișan, milionarul ucis în atentatul cu bombă...
libertatea.ro
Publicat 23.10.2024
Justin Bieber i-a adus un omagiu lui Liam Payne. Cei doi au interacționat de mai...
ZU
Publicat 23.10.2024
Dulceață de gutui tăiate în cuburi. Rețetă foarte aromată
Hello taste
Publicat 23.10.2024
Copiii părinților permisivi vs. copiii părinților autoritari. Care sunt...
Deparinti
Publicat 23.10.2024
Fenomen spectaculos pe litoralul românesc. Apa a devenit fosforescentă...
ziare.com
Publicat 23.10.2024
Kerem Bürsin formează un cuplu cu Melisa Tapan. Cine este femeia care l-a...
Happy
Publicat 23.10.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Tratamentul hormonal în menopauză. Cum acționează în organism
Medicool
Publicat 23.10.2024