''Durerea de a-și pierde copiii a fost prea mare!'' Tânără găsită spânzurată în casă de soţul ei, după ce a pierdut patru sarcini. Tragedie în Ţara Galilor
O consultantă în recrutare, care a fost ''distrusă'' în urma a patru avorturi spontane, s-a sinucis în mod tragic, potrivit anchetei. Femeia suferea de o formă de depresie pe care a încercat să o trateze în repetate rânduri. Jemma Zoezee, în vârstă de 26 de ani, și-a dorit mereu să fie mamă. Tocmai pentru că nu a reuşit, tânăra a fost găsită în cele din urmă spânzurată. Nu mai suporta durerea.
De Redactia Observator la 28.04.2023, 12:14Descoperirea terifiantă a fost făcută chiar de soțul ei, la casa lor din nordul Țării Galilor, în decembrie, anul trecut. La acea vreme, fratele ei a spus: ''Durerea de a-și pierde copiii a fost prea mare pentru ea'', potrivit Daily Mail.
Soțul alături de care era deja de cinci ani, Anthonio Zoezee, a descris-o drept ''una dintre cele mai amabile şi încrezătoare tinere întâlnite vreodată. Era plină de energie''.
Nu a mai suportat gândul că nu reuşeşte să devină mamă
Dar ancheta a arătat că femeia a suferit de depresie, după ce a avut avorturile spontane, înainte de moartea ei pe 16 decembrie, anul trecut. Fratele ei a adăugat: ''Primul avort spontan a distrus-o pe Jemma. A avut foarte puțin sprijin. Nimeni nu i-a explicat de ce a continuat să-și piardă copiii, iar efectul a pus-o mental sub o presiune imensă''. Acesta a mai spus că este ''atât de mândru de Jem'' pentru ''cât de mult a luptat pentru a fi fericită'', dar că ''în final, tristețea ei a fost prea mult de suportat''.
Tânăra s-a îndrăgostit pe loc de nepoata ei, spunându-i fratelui ei că ea este ''unul dintre singurele lucruri care mă fac să continui''. Acesta a mai subliniat cât de importantă este conştientizarea problemei: ''Este deosebit de dificil deoarece multe cupluri care trec prin pierderea unui copil, suferă în tăcere. Acest lucru poate duce la sentimente de singurătate și izolare, atunci când într-adevăr ai nevoie doar de cineva să spună: Este în regulă să nu fii bine. De aceea, credem că este atât de important să conștientizăm un subiect despre care mulți nu vorbesc și să îi încurajăm pe cei care se luptă să discute cu o organizație caritabilă''.