Antena LIVE

Curs valutar

Horoscop 9 aprilie 2018. Un nou coleg sexy, răzbunare și o ceartă cu iubitul. Informații la zi pentru toate zodiile

Horoscop 9 aprilie 2018.Gemenii vor face cunoștință cu un nou coleg sexy, cu o carismă de neegalat, în timp ce Racii au parte de răzbunare din partea unui coleg

De la 08.04.2018, 20:40

Horoscop 9 aprilie 2018. Gemenii se vor lupta să facă față unui nou coleg sexy, cu o carismă de neegalat, în timp ce Racii vor avea de a face cu un coleg care se răzbună pentru lipsa de interes din partea lor.

Săgetatorii își vor impresioneze șeful fără să vrea, iar pentru Vărsători începutul săptămânii de lucru se anunță a fi greu, din cauza unui proiect ce trebuie dus la final.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul îşi începe săptămâna cu o dispoziţie foarte bună. Sunteţi pregătit pentru orice acţiune, chiar dacă sunt incluse şi proiecte istovitoare. Optimismul vă ajută să aveţi rezultate extraordinare atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Este foarte probabil ca astăzi, fostul dvs. partener să se întoarcă la dumneavoastră.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Taur

Taurii nu ar trebui să aibă foarte multă încredere în colegii lor. Mulţi dintre ei nu sunt interesaţi în a avea o carieră de succes, ceea ce vă poate trage în jos fără să vă daţi seama. Pentru a preveni acest lucru, cereţi sfatul mai multor specialişti şi comparaţi recomandările primite. Chiar dacă acestea se contrazic în final, măcar îngrijorările dumneavoastră în această privinţă nu au fost în zadar.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Gemeni

În această zi, Gemenii își vor admira sincer noul coleg. Membru al sexului opus, acesta are o frumuseţe uimitoare, aristrocratică şi o carismă de neegalat. Astfel de emoţii vor fi experimentate de oricine lucrează alături de el. În primele minute de la muncă va începe o adevărată luptă pentru a-i atrage atenţia. Daca aveţi partener, îndepărtaţi-vă imediat de la acest joc periculos, v-ar putea afecta relaţia sau căsnicia.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Rac

Racii nu vor avea parte de o zi prea liniştită la locul de muncă. Veţi primi o evaluare neplăcută a meritelor profesionale, venită din partea unei persoane care v-a arătat mare interes, dar pe care l-aţi descurajat cu tact. Aceasta a decis să se răzbune prin a vă crea probleme la serviciu. Cel mai bine ar fi să-i vorbiţi cu sinceritate şi să-i spuneţi că se comportă într-un mod necinstit. Dacă nu va merge cu vorba bună, ar trebui să vorbiţi cu un superior.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Leu

Leii îşi vor petrece ziua de luni aşa cum îşi doresc. Din întâmplare, veţi fi atribuit unui proiect pe care nu îl veţi percepe ca pe un job, ci ca pe un hobby preferat. Nu este de mirat faptul că veţi avea rezultate uimitoare. Surprizele frumoase nu se termină încă. Veţi primi un cadou mare, care vă va fi prezentat de unul dintre membrii mai vechi ai familiei dvs, lucru care vă va încânta enorm, fiind ceva ce vă doreaţi de multă vreme.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Fecioară

Pe 9 aprilie 2018, Fecioara nu poate înțelege ce este adevărat și ce nu este în cuvintele șefului lor. Ca să te facă să îndeplinești cerințele sale, care vin cu anumite dificultăți, șeful îți promite ceva de valoare. Este posibil să vă doriți o poziție pe care i-a promis-o deja unei rude apropiate. În mod subconștient, bănuiți că ar putea fi ceva necurat la mijloc, dar tot simțiți că trebuie să mergeți mai departe cu cererea.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanța vrea azi să termine proiect pe termen lung, care i-a consumat deja multă putere, nervi și timp. Vrei să vezi asta ca pe o victorie personală imensă, pe care tu decizi să o sărbătoresti în compania partenerului tău. Din păcate, o astfel de întâlnire nu este apreciată de partener. Acesta este foarte sceptic în ceea ce privește veștile despre victoriile voastre profesionale. Aceasta, desigur, vă supără, dar nu vă strică seara (veți merge să sărbătoriți realizările dvs. în compania celui mai bun prieten).

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionul îi va surprinde astăzi pe colegi și prieteni cu schimbări bruște în comportamentul lor. Veți înceta să vă mai intereseze ce fac ceilalți și nu vă veți mai agăța de toate cuvintele lor. Un incidente petrecut între tine și partener în această dimineață, te va face și mai iritabil. După-amiaza, după ce își va cere scuze, vei deveni mai amabil și drăguț (din păcate, atunci starea de spirit a altora va fi schimbată).

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Săgetător

Săgetatorii în această zi nu trebuie să se gândească cum să-ți impresioneze șeful. Asta se va întâmpla întâmplător atunci când îți vei complimenta șeful. Va fi clar repede pentru dvs. și pentru toți colegii că șeful își dorea ca cineva să-i remarce outfit-ul. Toată lumea va începe apoi să spună ceva, uitând de muncă. Până seara, numărul de complimente va depăși toată modestia, iar șeful tău va spune că s-a săturat de atenție.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii își doresc în această zi să uite de regulile în societate. Seara, când te duci la plimbare, se va întâmpla un incident foarte neplăcut în fața ochilor tăi. Cineva, din cauza mâniei, nu vor mai ține cont de aceste refuli. Tu, la rândul tău, nu poți să rămâi tăcut, văzând cum această persoană refuză să-și recunoască vina pentru ceea ce s-a întâmplat. Veți încerca chiar să vă amintiți cuvintele exacte pentru a explica totul acestei persoane.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul în această zi riscă oboseala din sarcinilor de la locul de munca. Începutul săptămânii de lucru se anunță a fi greu, după ce mulți dintre colegi vor lipsi, sub diferite pretexte. Și asta într-un moment în care departamentul tău se ocupă de proiect uriaș. În consecință, această muncă va cădea în principal în sarcina dvs., ceea ce va determina creșterea valorii ei, dar și oboseală.

Horoscop 9 aprilie 2018 pentru Peşti

Peștii în această zi vor atrage interesul sexului opus. Voi nu vă doriți această atenție, deoarece bănuiți că ar putea fi vorba despre un test al persoanei iubite . Știind că o luptă majoră poate erupe, te vei purta modest și cu reținere. Așa cum se dovedește mai târziu, suspiciunile dvs. erau nefondate, și toți cei care au manifestat interes pentru dvs. au acționat din proprie inițiativă.

(source)

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Stațiunea abandonată, de la munte, care încearcă să renască din propria...
Fanatik.ro
Publicat 20.09.2024
Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia
spotmedia.ro
Publicat 19.09.2024
Cu câți lei a ajuns să se vândă 1 kg de vinete, în Carrefour. Reacția...
Gandul
Publicat 21.09.2024
Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete...
Adevărul
Publicat 21.09.2024
Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii s-a căsătorit! Fostul iubit al lui Hannelore...
A1
Publicat 21.09.2024
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să se...
CaTine
Publicat 21.09.2024
Irinel Columbeanu și-a găsit liniștea alături de o altă femeie! Cine îi...
spynews.ro
Publicat 20.09.2024
Viața în România a unui străin aflat la 11.000 km distanță de casă. Ce a...
GSP
Publicat 21.09.2024
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea!...
Click.ro
Publicat 20.09.2024
Pământul va avea o mini-Lună timp de câteva săptămâni. Cum e posibil
Useit
Publicat 21.09.2024
Opincile tradiționale, moda anului! Gemenele Suzana și Daciana Vlad îmbină...
Money.ro
Publicat 28.06.2024
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum...
Redacţia.ro
Publicat 20.09.2024
Dunărea a inundat un întreg oraș aflat la 25 km de Budapesta. Viitura ajunge...
libertatea.ro
Publicat 21.09.2024
Britney Spears a dezvăluit că a eliminat oameni din viața ei din cauza...
ZU
Publicat 21.09.2024
Clătite cu mere în aluat, aromate cu scorțișoară
Hello taste
Publicat 21.09.2024
Sarea în alimentația bebelușului. Cât de sănătoasă este și de la ce...
Deparinti
Publicat 21.09.2024
Ce comisari riscă refuzul Parlamentului European. Legături cu Federația Rusă...
ziare.com
Publicat 21.09.2024
Fiica faimoasei Adamari López este model la vârsta de 9 ani. Alaïa a îmbrăcat...
Happy
Publicat 20.09.2024
Ce este Rage Therapy. Cum funcționează această tehnică psihologică
Medicool
Publicat 21.09.2024
"Spun de trei ani! Asta e problema la Rapid". Daniel Pancu a intervenit şi a...
orangesport.ro
Publicat 19.09.2024