Antena LIVE

Curs valutar

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PARŢIALE în principalele oraşe din ţară. Premieră în România: Cătălin Cherecheş, aflat în arest, a primit 70,14% din voturi

Majoritatea candidaţilor PSD au câştigat alegerile locale de duminică. Mulţi primari aflaţi deja în funcţie, cum ar fi Lia Olguţa Vasilescu, la Craiova, Gheorghe Falcă, la Arad sau George Scripcaru, la Braşov, au reuşit să obţină un nou mandat.

De la 06.06.2016, 15:39

Majoritatea candidaţilor PSD au câştigat alegerile locale de duminică. Mulţi primari aflaţi deja în funcţie, cum ar fi Lia Olguţa Vasilescu, la Craiova, Gheorghe Falcă, la Arad sau George Scripcaru, la Braşov, au reuşit să obţină un nou mandat.

REZULTATE ALEGERI LOCALE ALBA. Mircea Hava obţine un al şaselea mandat

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, a anunțat că a obținut 62% din voturi după centralizarea informațiilor, potrivit numărătorii paralele efectuate de către PNL și care a contabilizat 32 din cele 50 de secții de votare din municipiu.

Hava obține astfel cel de-al șaselea mandat consecutiv de primar.

REZULTATE ALEGERI LOCALE ALBA. PNL a câştigat 58 din cele 78 de primării din judeţul Alba

PNL a câştigat în urma scrutinului de duminică 58 din cele 78 de primării din judeţul Alba, 13 fiind câştigate de PSD, câte două de UDMR şi ALDE, în timp ce câte o primărie a fost câştigată de candidaţi PMP, PER şi, respectiv, de un independent, potrivit numărătorii paralele a partidului.

REZULTATE ALEGERI LOCALE ARAD. Gheorghe Falcă a câştigat al patrulea mandat

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a câştigat cel de-al patrulea mandat, datele centralizate de PNL, în cadrul numărătorii paralele, din jumătate din secţiile de votare indicând că a obţinut circa 40 la sută din voturi, dublu faţă de principalul său contracandidat, Sebastian Bulumac.

REZULTATE ALEGERI LOCALE BRAŞOV - George Scripcaru câştigă al patrulea mandat

George Scripcaru a câştigat detaşat un al patrulea mandat la Braşov, după numărarea voturilor din 158 de secţii de votare din totalul celor de 177 aflate în municipiu el obţinând 51,48% din voturi, cu peste 30 de procente mai mult faţă de candidatul PSD, Răzvan Popa

REZULTATE ALEGERI LOCALE BUZĂU - Candidatul PSD la Primăria Buzău câştigă detaşat alegerile

Candidatul PSD la Primăria Buzău, Constantin Toma, a câştigat detaşat mandatul de edil, la o distanţă de peste 10.000 de voturi faţă de contracandidatul său de la PNL, Ovidiu Anghel, potrivit rezultatelor finale centralizate luni de Biroul Electoral Municipal.

Social-democraţii au şi cele mai multe mandate în Consiliul Local Municipal Buzău.

REZULTATE ALEGERI LOCALE CĂLĂRAŞI - Primarul din Călăraşi, Daniel Drăgulin (PNL), câştigă al doilea mandat

Primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, a fost reales pentru al doilea mandat, conform numărătorii paralele realizată de PNL. În judeţul Călăraşi, liberalii obţin, de asemenea, 37 de primării, de trei ori mai multe decât social-democraţii.

REZULTATE ALEGERI LOCALE CLUJ - Emil Boc a câștigat un nou mandat, cu 69%

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, care a candidat din partea PNL pentru al patrulea mandat, a obţinut peste 69 la sută din voturi.

Pe locul al doilea s-ar afla candidatul UDMR, Horvath Anna, cu 10,8%, iar pe locul al treilea, candidatul independent Octavian Buzoianu, cu 8,8%, susţinut de PSD+ALDE, UNPR, PNŢCD, PND şi PRM.

REZULTATE ALEGERI LOCALE CLUJ  - PNL a obţinut 21 de mandate de primar în judeţul Cluj, urmat de PSD cu 15 mandate

PNL a obţinut 21 de mandate de primar în judeţul Cluj, câştigând alegerile locale în acest judeţ, urmat de PSD cu 15 mandate de primar, potrivit rezultatelor parţiale anunţate, luni dimineaţă, de Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

REZULTATE ALEGERI LOCALE CONSTANŢA - Candidatul PSD Decebal Făgădău a câştigat Primăria Constanţa, cu 48% din voturi

Candidatul PSD Decebal Făgădău a câştigat Primăria Constanţa, obţinând până acum 47.975 de voturi, reprezentând 48%, în timp ce principalul său contracandidat, liberalul Vergil Chiţac, are 34.528 de voturi, potrivit rezultatelor provizorii furnizate de BEC.

REZULTATE ALEGERI LOCALE  DOLJ - Lia Olguţa Vasilescu a câştigat un nou mandat de primar la Primăria Craiovei

Candidatul PSD la Primăria Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a obţinut 66% din voturile valabil exprimate, potrivit numărătorii paralele a PSD, realizată după centralizarea proceselor-verbale din 37 de secţii de votare din municipiu.

REZULTATE ALEGERI LOCALE DOLJ - PSD a obţinut 72 de mandate de primar din cele 111

Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului Dolj PSD a obţinut 72 de mandate de primar din cele 111, PNL - 30, iar celelalte mandate au fost obţinute de UNPR, PSRO, ALDE şi PNŢCD.

REZULTATE ALEGERI LOCALE DâMBOVIŢA- PSD câştigă alegerile în Târgovişte şi în alte trei oraşe şi 55 de comune din judeţul Dâmboviţa

Candidatul PSD Cristian Daniel Stan a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte, PSD câştigând, de asemenea, primăriile altor trei oraşe şi 55 de comune din judeţul Dâmboviţa, conform numărătorii paralele realizate de partid.

REZULTATE ALEGERI LOCALE GALAŢI - Social-democratul Ionuţ Pucheanu este noul primar al municipiului Galaţi

Social-democratul Ionuţ Pucheanu este noul primar al municipiului Galaţi, el fiind urmat de către candidatul PNL, Nicuşor Ciumacenco, potrivit numărătorii paralele parţiale, realizată de PSD Galaţi.

REZULTATE ALEGERI LOCALE HUNEDOARA - Mircia Muntean câştigă alegerile la Deva, iar Tiberiu Iacob Ridzi la Petroşani

Deputatul Mircia Muntean câştigă alegerile la Deva din partea PSRO, el redevenind astfel edilul municipiului după o pauză de patru ani, potrivit numărătorii paralele a partidelor, în timp ce liberalul Tiberiu Iacob Ridzi câştigă încă un mandat de primar la Petroşani.

REZULTATE ALEGERI LOCALE IAŞI - PSD a câştigat toate primăriile de municipii şi oraşe din judeţul Iaşi;

PSD a câştigat toate primăriile de municipii şi oraşe din judeţul Iaşi, respectiv Iaşi, Paşcani, Târgu Frumos, Hârlău şi Podu Iloaiei, dar şi primăriile a 57 de comune, în timp ce candidaţii PNL au ieşit victorioşi în 30 de localităţi.

REZULTATE ALEGERI LOCALE MARAMUREŞ - Cherecheş câştigă un nou mandat la Primăria Baia Mare cu 70%

Biroul Electoral Judeţean Maramureş, care a centralizat voturile din majoritatea secţiilor din municipiul Baia Mare (cu excepţia a două secţii de votare), a anunţat că actualul primar Cătălin Cherecheş a obţinut un procent de 70,14% din totalul sufragiilor.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, este în arest din 27 aprilie şi este trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată.

REZULTATE ALEGERI LOCALE PRAHOVA - PNL câştigă Primăria Ploieşti şi peste jumătate dintre localităţile judeţului Prahova

Candidatul PNL Adrian Dobre a câştigat Primăria Ploieşti, iar în judeţul Prahova liberalii au câştigat, de asemenea, primăriile altor cel puţin 53 de oraşe şi comune, PNL obţinând astfel majoritatea primăriilor din judeţ.

REZULTATE ALEGERI LOCALE SIBIU - Consiliul Judeţean Sibiu, format doar de PNL şi PSD. PNL - 43,47%, PSD - 37,69% - rezultate parţiale BEJ

PNL a obţinut cel mai mare scor - 43,47 la sută - pentru Consiliul Judeţean Sibiu, iar PSD a avut 37,69 la sută dintre voturile valabil exprimate şi niciun alt partid nu a mai trecut de pragul de 5 la sută, potrivit rezultatelor parţiale date publicităţii luni de către Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Sibiu.

REZULTATE ALEGERI LOCALE SUCEAVA - Liberalul Ion Lungu câştigă un nou mandat de primar al municipiului Suceava

Candidatul PNL Ion Lungu, actualul primar al municipiului Suceava, a câştigat un nou mandat de primar, a declarat deputatul liberal Ioan Balan, el precizând că la Consiliul Judeţean, PNL are aproape 50 la sută din voturi.

REZULTATE ALEGERI LOCALE TELEORMAN - Victor Drăguşin (PSD) câştigă al treilea mandat de primar al municipiului Alexandria

Social-democratul Victor Drăguşin obţine al treilea mandat de primar al municipiului Alexandria, PSD câştigând alegerile locale în alte patru oraşe din judeţul Teleorman, arată numărătoarea paralelă realizată de partid.

REZULTATE ALEGERI LOCALE TIMIŞOARA - Nicolae Robu obţine 53,17% la primăria Timişoarei, iar PNL are cele mai mari procente la CJ şi CL

Nicolae Robu este anunţat drept câştigător la funcţia de primar al Timişoarei, cu 53,17 % din voturile alegătorilor, iar PNL conduce cu cele mai mari procente atât la Consiliul Judeţean, cât şi la Consiliul Local, potrivit numărătorii paralele a voturilor făcută de PNL, în urma centralizării a 117 dintr-un total de 207 secţii de votare din municipiu.

REZULTATE ALEGERI LOCALE VASLUI - Vasile Pavăl (PSD) câştigă la Vaslui cu aproximativ 75% din voturi

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl (PSD), a câştigat un nou mandat, cu aproximativ 75 la sută din voturi, potrivit datelor centralizate de partide din aproximativ jumătate dintre secţiile de votare.

REZULTATE ALEGERI LOCALE VâLCEA - Mircia Gutău, condamnat definitiv de două ori pentru corupţie, câştigă alegerile la Râmnicu Vâlcea

Fostul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, condamnat definitiv de două ori pentru corupţie, a fost reales primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, conform numărătorii paralele făcute de PER, partidul sub sigla căruia Gutău a candidat la acest scrutin.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

alegeri locale alegeri locale 2016 judete rezultate alegeri locale
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Țara care renunță la clasa pregătitoare. Copiii vor începe şcoala cu un an...
Fanatik.ro
Publicat 19.09.2024
Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia
spotmedia.ro
Publicat 19.09.2024
Uluitor | Sanatoriul Techirghiol, obligat să plătească 50.000 de lei unui...
Gandul
Publicat 19.09.2024
„Asasinul” trimis de Iran pentru a-l ucide pe Netanyahu este un pensionar...
Adevărul
Publicat 19.09.2024
Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil. Cum a arătat cântăreața în ziua...
A1
Publicat 19.09.2024
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de...
CaTine
Publicat 20.09.2024
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări...
spynews.ro
Publicat 19.09.2024
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit...
GSP
Publicat 17.09.2024
Zodiile care au noroc în toate în luna octombrie. Scapă de datorii, de...
Click.ro
Publicat 19.09.2024
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul...
Useit
Publicat 19.09.2024
Opincile tradiționale, moda anului! Gemenele Suzana și Daciana Vlad îmbină...
Money.ro
Publicat 28.06.2024
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a...
Redacţia.ro
Publicat 19.09.2024
Cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea. Mihai Albu: „Nu pe femei și...
libertatea.ro
Publicat 19.09.2024
Cardi B a fost criticată de fani pentru rutina ei intensă de antrenamente....
ZU
Publicat 19.09.2024
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga...
Hello taste
Publicat 19.09.2024
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit...
Deparinti
Publicat 19.09.2024
Taximetriștii, la un pas de revoltă: „Dispeceratele au creat un adevărat...
ziare.com
Publicat 19.09.2024
Eiza González a purtat o rochie roz cu decolteu la premiile Emmy. A avut aceeași...
Happy
Publicat 19.09.2024
Efectele lipsei de fibre în dieta femeilor însărcinate. Sfaturi pentru o...
Medicool
Publicat 19.09.2024
Marian Iancu susţine că un club imită Rapidul: "Este o boală grea şi se ia,...
orangesport.ro
Publicat 17.09.2024