Bichectomia, secretul frumuseții vedetelor. Sfaturi pentru o intervenţie estetică reuşită (Video)y
Toată lumea le iubeşte, le admiră, femeile le invidiază iar bărbaţii râvnesc la ele: Angelina Jolie, Kim Kardashian, Meghan Fox. Fiecare arată în felul ei dar parcă se şi aseamănă în anumite circumstanţe.
De Redactia Observator la 07.05.2019, 14:05Toată lumea le iubeşte, le admiră, femeile le invidiază iar bărbaţii râvnesc la ele: Angelina Jolie, Kim Kardashian, Meghan Fox. Fiecare arată în felul ei dar parcă se şi aseamănă în anumite circumstanţe.
Acel obraz subţire frumos conturat este de fapt unul dintre secretele frumuseţii lor, cu care nu s-au născut neapărat. Aspectul de faţă sculptată se obţine şi la medic. Uşor şi contrar vorbei, obrazul subtire cu cheltuiala se tine, interventia nu costa atat de mult.
Alin Bortolini, medic specialist chirurgie plastică: Intervenţia de bichectomie practic reduce volumul de la nivelul obrajilor, din treimea inferioară a feţei. Se extrage bula lui Bichat, o acumulare de grăsime din interiorul obrazului şi practic, obrazul este mult mai sculptat în partea superioară.
Adică acel truc pe care femeile încearcă să îl facă din machiaj. Preţul intervenţiei este aproximativ 800 euro.
Dai un ban dar stii că faţa ta va arăta tânără şi suplă şi nu o lună-două ci pentru mult timp de acum încolo. În plus, de acel cumul de grăsime nu am putea scăpa niciodată, oricât am slăbi. Intervenţia este una simplă, cu rezultate rapide şi mai ales, discretă!
Preţul lipoaspiraţiei este şi ea în jurul a 1.000 euro, iar umplerea pomeţilor cu fillere de acid hialuronic costă aproximatoiv 400 euro.
Adrian Alexandru, medic primar de chirurgie plastică: Nu există riscuri semnificative, eventual nişte vânătăi sau o perioadă de recuperare de o săptămână sau două săptămâni. Nu există riscul de a face acum o ptrocedură şi peste 10 ani să arăţi mai rău decât dacă nu ai fi făcut-o!
Specialiştii ne sfăruiesc să nu amânăm îngrijirea tenului. Tratamentele dermatologice şi poate chiar mici intervenţii noninvazive sunt recomandate chiar de la vârsta majoratului tocmai pentru a nu ajunge la operaţii mai complicate 10-20 de ani mai tarziu.