Ce alimente trebuie să EVITĂM pentru a avea un abdomen PLAT
Indiferent de câte eforturi facem pentru a avea un abdomen de invidiat, anumite alimente, considerate sănătoase, ar putea anula orice efort făcut.
De Redactia Observator la 18.04.2017, 12:09Indiferent de câte eforturi facem pentru a avea un abdomen de invidiat, anumite alimente, considerate sănătoase, ar putea anula orice efort făcut.
Un profesor de medicină explică ce produse ar trebui şterse de pe lista de consum, dacă vrem să avem un abdomen plat.
Ceapa: Deşi pare inofensivă, experţii spun că ceapa conţine din plin un carbohidrat, care este greu procesat de organism şi care favorizează retenţia de apă în organism. Aceasta produce gaze şi balonare.
Iaurt: Multe dintre noi considerăm iaurtul o gustare sănătoasa, dar anumite tipuri pot provoca balonare din cauza cantităţii mare de zahăr conţinut.
Broccoli: Deşi este considerată una dintre cele mai sănătoase legume, broccoli-ul poate provoca balonare din cauza unui carbohidrat pe care îl conţine. Acesta nu este procesat de organism, întrucât organismului îi lipseşte enzima necesară pentru a face acest lucru, aşa că alimentul fermentează şi produce balonare.
Fasole: Fasolea conţine o fibră care nu este digerată de organism şi care produce balonare. Este de preferat, ca înainte de a fi gătită, fasolea să fie lăsată la înmuiat în apă, peste noapte.
Pepene roşu: Deşi este extrem de gustos, pepenele roşu conţine fructoză, iar organismele a peste o treime dintre oameni nu o procesează corespunzător. Prin urmare, oamenii nu au parte decât de...un stomac cu gaze.
Grâu: Grâul are, de asemenea, un conţinut greu digerabil. Mulţi oameni au intoleranţă la gluten şi, în urma consumului oamenii suferă de gaze şi constipaţie, scrie Daily Mail.