Colțul cu brânză, noua modă la nuntă, pe lângă candy bar sau îngheţata thailandeză (Video)
"Sweet dreams are made of cheese who am I to disagree". Aşa ar cânta cei cărora nu le place dulcele. Pentru ei şi pentru invitaţii lor s-a găsit o alternativă: colţul cu brânzeturi.
De Redactia Observator la 09.04.2019, 13:33"Sweet dreams are made of cheese who am I to disagree". Aşa ar cânta cei cărora nu le place dulcele. Pentru ei şi pentru invitaţii lor s-a găsit o alternativă: colţul cu brânzeturi. Aşadar, în loc de macaroons, la nuntă, petrecăreţii ar putea degusta o sută de grame dintr-o brânză condimentată.
Şi credeţi-ne, combinaţia merge perfect cu un pahar de vin. Mai ales dacă îl primim din camioneta cu prosecco. Da, s-a inventat şi asta. Iar după degustări urmează firesc pofta de ceva dulce. V-aţi gândit la îngheţata thailandeză?
Irina Roman: Punem ingredientele pe plita si le mixam cu o baza pe care o facem noi in laboratorul nostru. Este o baza de lapte, lichida, nu se congeleaza. Se pune lichida, asta e tot farmecul ei. Se face pe loc si partea cea mai frumoasa e ca iti da posibilitatea sa alegi ce ingrediente vrei si asta spunem noi, face si un mic spectacol. Pentru ca atunci cand te duci la un eveniment, vrei sa vezi si putin spectacol. Preturile pleaca de la 350 euro pachetul de 2 ore si ajunge pana la 800 euro pt cel de 7 ore si variaza in functie de o plita- doua plite, daca se doreste partea de goffre, pe langa inghetata, spunem noi, amestecul ideal intre dulce si sarat.
Indiferent ce conţine, Candy bar-ul rămâne cel mai aglomerat loc la toate evenimentele.
Oana Rizea: Macaroons este nelipsit de la candy baruri. Noi am venit si cu ideea asta de bombe de ciocolata, care au in interior blat, crema de ciocolata este belgiana colorata cu un colorant special pentru ciocolata. Nelipsitele acadele, apoi briosele cu crema, cu fondant, biscuitii, pahare cu cioco alba, cioco neagra si diverse arome sa zic asa: avem banane, portocala.
Nici preţurile nu sunt foarte mari. Cu aproximativ 1.400 lei puteţi să potoliţi pofta de dulce a invitaţilor până la miezul nopţii. Şiti, acel moment când la nuntă se serveşte tortul miresei. Şi dacă tot vorbim de el, vă spunem că şi acolo există un trend: se poartă torturile gata tăiate, cele din brioşe şi chiar naked-cake, adică torturile golaşe, fără înveliş, prin care vezi straturile de blat, de cremă sau de fructe.