Cum să decojeşti un ou într-o secundă!
Ouăle fierte sunt foarte bune mai ales pentru micul dejun! Dar cum suntem tot timpul pe fugă, curăţatul lor ne cam omoară nervii.
De Redactia Observator la 21.06.2014, 09:17- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Ouăle fierte sunt foarte bune mai ales pentru micul dejun! Dar cum suntem tot timpul pe fugă, decojitul lor ne cam omoară nervii. Totuşi, există un truc extrem de simplu cu ajutorul căruia putem rezolva problema repede şi eficient.
Totul începe cu o regulă pe care o ştim toţi. După ce fierbem ouăle le punem în apă rece pentru că astfel coaja se desprindă mai uşor. Apoi, spargeţi oul pe lateral şi cu o mişcare rapidă rotiţi-l pe masă. Astfel coaja se desprinde aproape singură.