Peste jumătate din comenzile la mâncare se vor face online, în foarte scurt timp
Tehnologia a înaintat şi în farfurie. Studiile arată că, în curând, mai bine de jumătate dintre comenzile de mâncare din lume se vor face on-line. Aşa că, şi românii s-au aliniat trendului. Din faţa telefonului mobil, a calculatorului sau a tabletei îşi comandă mâncarea. Iar aplicaţiile sau site-urile de comenzi se întrec şi ele în oferte şi accesibilitate pentru clienţi.
De Redactia Observator la 11.08.2017, 21:51Tehnologia a înaintat şi în farfurie. Studiile arată că, în curând, mai bine de jumătate dintre comenzile de mâncare din lume se vor face on-line. Aşa că, şi românii s-au aliniat trendului. Din faţa telefonului mobil, a calculatorului sau a tabletei îşi comandă mâncarea. Iar aplicaţiile sau site-urile de comenzi se întrec şi ele în oferte şi accesibilitate pentru clienţi.
Dintr-un singur click, prânzul este gata. Luciana este avocat şi, de câţiva ani, a renunţat să mai mergă la cantină sau la restaurant, în pauza de prânz. Îşi comandă doar online.
E o modă în creştere, la nivel mondial. Statisticile arată că, în curând, mai bine de jumătate dintre comenzile de mâncare din lume se vor face online. Un trend la care se aliniază şi restaurantele a la carte.
35% dintre comenzi se fac direct de pe telefon. În curând, numărul lor se va dubla. Mai ales că aplicaţiile ocupă 87% din timpul petrecut pe mobil.
- 200 de familii din Jilava şi-au construit case fără acte de proprietate pe teren. Fostul primar le-a dat câte un...
- O nouă lege care ar putea intra curând în vigoare îi condamnă la închisoare pe cei care umblă la kilometrajul...
- Jaf într-o cameră de hotel, la mare. Un bucureştean a rămas fără banii de vacanţă
Şi cum cererea este în creştere, şi ofertele pentru online sunt în plină ascensiune. Românii încep să dezvolte aplicaţii gratuite, cu meniuri digitalizate. Practic, fiecare client accesează un link, selectează felurile preferate şi primeşte mâncarea direct la uşă.
Şi, spune el, aplicaţia aduce profit tot mai mare inclusiv restaurantelor. Unele aproape şi-au dublat profitul.