Weekendul gurmanzilor! Mii de români s-au răsfățtat cu preparate culinare din toate colţurile lumii
Burgeri, noodles, quesadilla, tacos, mici. De toate, pentru toată lumea. Festivalurile culinare de stradă au atras mii de români în acest weekend. În Iaşi sau Cluj-Napoca, bucătarii au gătit preparate mexicane, japoneze, ungureşti, dar n-au lipsit nici cele româneşti, desigur.
De Redactia Observator la 29.05.2017, 00:32- Filmul tragediei din Vâlcea, unde o şoferiţă de 23 de ani a plonjat cu maşina în râul Olt. DETALII la Observator 17:00
- Cum putem reduce dobânda unui credit. La ce să fim atenţi atunci când ne împrumutăm
Burgeri, noodles, quesadilla, tacos, mici. De toate, pentru toată lumea. Festivalurile culinare de stradă au atras mii de români în acest weekend. În Iaşi sau Cluj-Napoca, bucătarii au gătit preparate mexicane, japoneze, ungureşti, dar n-au lipsit nici cele româneşti, desigur.
Clujenii s-au aşezat la rând în faţa preparatelor şi, cu atâtea variante delicioase, n-au ştiut imediat ce să aleagă. Când are astfel de dileme, o doamnă merge, la sigur, cu sushi.
Şi la Iaşi, a mirosit tare a carne. Un sandviş din carne porc a fost printre cele mai vândute preparate.
Sute de oameni s-au strâns pe iarba verde, ca să mănânce bine.
La festivalurile culinare ţinute în aer liber sunt şi concerte, astfel încât românii să se relaxeze, după masă, cu melodiile preferate.