Noaptea gurmanzilor
Gastronomia a ieşit de mult din bucătăria bunicii şi a devenit un adevărat fenomen monden. Deşi destul de rare, spectacolele culinare cu mâncăruri exotice încep să prindă tot mai mult teren şi pe meleagurile mioritice. Cel mai recent exemplu s-a petrecut într-un decor de vis, pe malul lacului Herăstrău.
De Redactia Observator la 07.08.2014, 20:24Gastronomia a ieşit de mult din bucătăria bunicii şi a devenit un adevărat fenomen monden. Deşi destul de rare, spectacolele culinare cu mâncăruri exotice încep să prindă tot mai mult teren şi pe meleagurile mioritice. Cel mai recent exemplu s-a petrecut într-un decor de vis, pe malul lacului Herăstrău.
Salata de Quinoa cu sfeclă, tartar de ton cu avocado şi susan, şi desert cu lapte de cocos şi seminţe de chia au fost doar câteva dintre preparatele pregătite de maeştrii bucătari. Andrei Năstase a fost organizatorul evenimentului iar invitaţii lui, printre care şi mama sa, au asistat la un "Live Cooking Show", unde care au putut vedea felul în care li s-a preparat mâncarea sofisticat