Antena LIVE

Curs valutar

Noaptea gurmanzilor

Gastronomia a ieşit de mult din bucătăria bunicii şi a devenit un adevărat fenomen monden. Deşi destul de rare, spectacolele culinare cu mâncăruri exotice încep să prindă tot mai mult teren şi pe meleagurile mioritice. Cel mai recent exemplu s-a petrecut într-un decor de vis, pe malul lacului Herăstrău.

De la 07.08.2014, 20:24
WhatsApp
Vezi și:

Gastronomia a ieşit de mult din bucătăria bunicii şi a devenit un adevărat fenomen monden. Deşi destul de rare, spectacolele culinare cu mâncăruri exotice încep să prindă tot mai mult teren şi pe meleagurile mioritice. Cel mai recent exemplu s-a petrecut într-un decor de vis, pe malul lacului Herăstrău. 

Salata de Quinoa cu sfeclă, tartar de ton cu avocado şi susan, şi desert cu lapte de cocos şi seminţe de chia au fost doar câteva dintre preparatele pregătite de maeştrii bucătari. Andrei Năstase a fost organizatorul evenimentului iar invitaţii lui, printre care şi mama sa, au asistat la un "Live Cooking Show", unde care au putut vedea felul în care li s-a preparat mâncarea sofisticat

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

social observator special herastrau mancare bio sanatate
Întrebarea zilei
Ştiaţi că există intervale orare recomandate de poliţişti la întoarcerea din vacanţă?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și