"Otrava" din farfurie! Roşiile-hibrid crescute în VATĂ minerală
Masa românului este plină de otravă, deşi România are un potenţial uriaş de a produce cea mai curată hrană din Europa. Ca să nu mai vorbim despre faptul că ar putea face şi bani de pe urma ei
De Redactia Observator la 14.10.2015, 12:25- EDIŢIE SPECIALĂ Observator. Primele EXIT POLL-uri ale Alegerilor Prezidenţiale, ora 21:00, LIVE la Antena 1
- Un român de 100 de ani a votat la o secţie din Munchen
Masa românului este plină de otravă, deşi România are un potenţial uriaş de a produce cea mai curată hrană din Europa. Ca să nu mai vorbim despre faptul că ar putea face şi bani de pe urma ei
Mulţi dintre noi au început să mănânce, fără să ştie, roşii-hibrid. Aşa le numesc fermierii, pentru că ele nu sunt decât un cocktail de substanţe chimice.
În locul în care cresc aceste roşii, pământ nu se vede nicăieri, iar când intri într-o astfel de seră, primul cuvânt la care te gândeşti e monstruozitate.
În mod normal, substanţele chimice şi le ia planta singură din pământ atunci când are nevoie, însă în cazul roşiilor-hibrid, planta îşi ia aceste substanţe în mod continuu cu ajutorul unui picurător.
Astfel, otrava este prezentă încă din stadiul de sămânţă. Aşa ajung vrejurile şi la 12 metri înălţime. Şi nu e magie.
Cel mai cumplit lucru este “SOLUL” în care aceste legume cresc: o cutie plină cu… vată! Pământ nu vezi nicăieri. Pe un metru pătrat de “salteluţă”, aşa cum o numeşte un fermier, cresc înghesuite nouă plante.
Deşi metoda nu este nouă, foarte puţini ştiu de ea. E ieftină, profitabilă şi asigură cantităţile necesare unei planete tot mai populate.
Roşiile “perfecte” văzului sunt bombă cu ceas pentru sănătatea noastră!