Scărlătescu și Prunea gătesc de Crăciun
Gospodinele au petrecut Ajunul în bucătărie. S-au spetit să termine pregătirile pentru masa de Crăciun. Sarmalele au dat în clocot. Piftia s-a întărit la rece. Iar cârnaţii culeşi din afumătoare au sfâriit la foc grăbit
De Redactia Observator la 24.12.2014, 19:42Gospodinele au petrecut Ajunul în bucătărie. S-au spetit să termine pregătirile pentru masa de Crăciun. Sarmalele au dat în clocot. Piftia s-a întărit la rece. Iar cârnaţii culeşi din afumătoare au sfâriit la foc grăbit.
Şef Scărlătescu a venit cu o alterntativă provocatoare. Cârnaţi de porc şi. caşcaval. De miresemele tradiţiei nu s-a putut apăra nici măcar fostul portar Prunea. A gustat dintr-un porc de aproape două sute de kilograme.