Antena LIVE

Curs valutar

Euro 2024. Prezentarea Grupei B - Italia, campioana europeană en-titre, distribuită într-o adevărată Grupă a Morţii

Grupa B, de la Campionatul European de fotbal din Germania, este o adevărată Grupă a Morţii, din ea făcând parte echipele Spaniei, Croaţiei, Italiei şi Albaniei.

De la 11.06.2024, 14:48
WhatsApp
Grupa B de la Euro 2024 este una extrem de echilibrată Facebook/UEFA EURO 2024

În vara acestui an, microbiştii din întreaga lume vor fi cu ochii pe Euro 2024, Campionatul European de fotbal. Turneul final este găzduit de Germania, iar meciurile ar urma să se joace în perioada 14 iunie - 14 iulie.

Italia intră în competiţie din postura de campioană europeană en-titre, dar ea este doar una dintre marile favorite, Franţa, Spania, Anglia, Germania, Portugalia sau Olanda fiind cotate şi ele cu şanse serioase la câştigarea trofeului pus în joc.

Euro 2024. Grupa B

Este interesant faptul că deşi numărul echipelor participante este unul destul de mare, 24, trei dintre marile favorite ale competiţiei din Germania au fost repartizate în Grupa B, grupă din care fac parte Spania, Croaţia, Italia şi Albania.

Vorbim, pe lângă Italia, campioana europeană en-titre, şi de Spania, triplă campioană europeană (1964, 2008, 2012), şi Croaţia, vicecampioana mondială din 2018, în timp ce Albania pare victimă sigură în această grupă.

Euro 2024. Italia - prezentare

Deşi Italia a fost repartizată doar a treia în Grupa B, am decis să începem cu ea prezentarea grupei pentru că, totuşi, Squadra Azzura este campioana europeană en-titre, Italia câştigând, la lovituri de departajare, finala Euro 2020 jucată împotriva Angliei.

Totuşi, spre deosebire de turneul precedent, când miza pe o serie de individualităţi de top, precum Gianluigi Donnarumma, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini sau Ciro Immobile, Italia pare în scădere de turaţie, ea reuşind chiar să se califice destul de greu la turneul final găzduit de Germania.

Euro 2024. Lotul Italiei pentru Euro 2024

Lotul Italiei pentru Euro 2024 îi cuprinde pe:

Portari - Gianluigi Donnarumma (Paris Saint-Germain), Alex Meret (Napoli), Guglielmo Vicario (Tottenham Hotspur).

Fundași - Matteo Darmian (Inter Milan), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Alessandro Bastoni (Inter Milan), Federico Dimarco (Inter Milan), Gianluca Mancini (Roma), Alessandro Buongiorno (Torino), Andrea Cambiaso (Juventus), Raoul Bellanova (Torino), Riccardo Calafiori (Bologna), Federico Gatti (Juventus).

Mijlocași - Nicolò Barella (Inter Milan), Jorginho (Arsenal), Bryan Cristante (Roma), Lorenzo Pellegrini (Roma), Davide Frattesi (Inter Milan), Nicolò Fagioli (Juventus), Michael Folorunsho (Hellas Verona).

Atacanți - Federico Chiesa (Juventus), Stephan El Shaarawy (Roma), Giacomo Raspadori (Napoli), Gianluca Scamacca (Atalanta), Mateo Retegui (Genoa), Mattia Zaccagni (Lazio).

Euro 2024. Performanţele Italiei la Euro

Italia este dublă campioană europeană. Pe lângă titlul cucerit la Euro 2020, după o finală câştigată, la lovituri de departajare, împotriva Angliei, Squadra Azzura s-a mai impus şi la Euro 1968, când a fost şi gazda competiţiei. În plus, Italia a fost vicecampioană europeană în 2000, la turneul găzduit de Olanda şi Belgia, şi în 2012, la turneul găzduit de Ucraina şi Polonia.

Italia a câştigat Euro 2020 fără să piardă vreun meci. S-a impus de o manieră entuziasmantă în Grupa A, 3-0 cu Turcia, 3-0 cu Elveţia, 1-0 cu Ţara Galilor, dar apoi a gâfâit în fazele eliminatorii, 2-1, după prelungiri, cu Austria, 2-1 cu Belgia, 5-3, după lovituri de departajare, cu Spania, şi 4-3, după lovituri de departajare, cu Anglia.

Euro 2024. Drumul Italiei către Euro 2024

Italia nu a beneficiat de posibilitatea de a merge direct la Euro 2024, deşi este campioana europeană en-titre, iar acest lucru era să o coste. A terminat pe locul 2 Grupa C din preliminarii, grupă din care au mai făcut parte Anglia, Ucraina, Macedonia de Nord şi Malta. Ba chiar Italia a încheiat grupa la egalitate de puncte, 14, cu Ucraina, ocupanta locului 3, dar a avut atât avantajul golaverajului, 16-9 faţă de 11-8, cât şi avantajul meciurilor directe, 2-1 acasă şi 0-0 în deplasare.

Italia a avut evoluţii oscilante în preliminarii. A pierdut ambele meciuri cu Anglia, 1-2 acasă şi 1-3 în deplasare, şi a câştigat un singur meci dintre cele patru jucate în deplasare, 2-0 cu modesta Malta. Totuşi, Italia a surclasat, acasă, pe Macedonia de Nord, 5-2, şi pe Malta, 4-0, principalul marcator al Squadrei Azzura fiind Davide Frattesi, cu doar trei reuşite.

Euro 2024. Luciano Spalletti, antrenorul Italiei

Luciano Spalletti (65 de ani) este antrenorul Italiei din 2023, el înlocuindu-l pe Roberto Mancini, care a preferat să-şi dea demisia pentru a se umple de bani ca selecţioner al Arabiei Saudite. Deşi nu a strălucit pe banca Italiei, Luciano Spalletti rămâne un antrenor extrem de experimentat, el pregătindu-le, de-a lungul timpului, pe Empoli, Sampdoria, Venezia, Udinese, Ancona, Roma, Zenit St. Petersburg, Internazionale Milano şi Napoli.

Luciano Spalletti are un palmares uriaş. A câştigat de două ori Cupa Italiei şi o dată Supercupa Italiei, cu AS Roma. A fost dublu campion al Rusiei şi câştigător al Cupei Rusiei şi Supercupei Rusiei cu Zenit St. Petersburg. A fost campion al Italiei cu Napoli. La nivel individual, a fost desemnat, printre altele, de trei ori antrenorul anului din Serie A, în 2006, 2007 şi 2023.

Euro 2024. Programul Italiei în Grupa B

Italia îşi începe parcursul de la Euro 2024 pe 15 iunie, de la ora 22.00, când înfruntă Albania, într-un meci care ar urma să aibă loc la Dortmund. Este tipul de meci care poate da moral Italiei, pentru că este urmat de marile dueluri din grupă.

Pe 20 iunie, de la ora 22.00, Italia înfruntă selecţionata Spaniei, într-un meci programat a avea loc la Gelsenkirchen, iar pe 24 iunie, de la ora 22.00, avem Croaţia - Italia la Leipzig.

Euro 2024. Spania - prezentare

Naţionala de fotbal a Spaniei este în căutarea faimei din perioada în care pentru iberici străluceau Xavi, Iniesta, David Villa sau Fernando Torres. Spania are câţiva tineri fotbalişti extrem de talentaţi, dar care până acum nu au reuşit să confirme şi la nivel de echipă naţională.

Euro 2024 poate fi competiţia ideală pentru ca puşti precum Lamine Yamal, Pedri sau Nico Williams să-şi câştige locurile în cartea de istorie a fotbalului.

Euro 2024. Lotul Spaniei pentru Euro 2024

Lotul Spaniei pentru Euro 2024 îi cuprinde pe:

Portari - Unai Simón (Athletic Bilbao), David Raya (Arsenal), Álex Remiro (Real Sociedad).

Fundași - Jesús Navas (Sevilla), Dani Carvajal (Real Madrid), Aymeric Laporte (Al Nassr), Nacho (Real Madrid), Robin Le Normand (Real Sociedad), Marc Cucurella (Chelsea), Álex Grimaldo (Bayer Leverkusen), Daniel Vivian (Athletic Bilbao).

Mijlocași - Rodri (Manchester City), Fabián Ruiz (Paris Saint-Germain), Mikel Merino (Real Sociedad), Pedri (Barcelona), Martín Zubimendi (Real Sociedad), Álex Baena (Villarreal), Fermín López (Barcelona).

Atacanți - Álvaro Morata (Atlético Madrid), Ferran Torres (Barcelona), Dani Olmo (RB Leipzig), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Nico Williams (Athletic Bilbao), Joselu (Real Madrid), Lamine Yamal (Barcelona), Ayoze Pérez (Betis).

Euro 2024. Performanţele Spaniei la Euro

Naţionala de fotbal a Spaniei are un palmares uriaş, din care nu lipsesc trei trofee de campioană a Europei. Sigur, două dintre ele au fost cucerite, în 2008 şi 2012, de, practic, aceeaşi generaţie de fotbalişti. Însă, Spania mai are în palmares un titlu de campioană a Europei cucerit în 1964, pe teren propriu, dar şi un loc 2 obţinut la ediţia din 1984, din Franţa.

La Euro 2020, Spania s-a oprit în faza semifinalelor. Ibericii au terminat pe 2 o grupă din care au mai făcut parte Suedia, Slovacia şi Polonia. Spania s-a distrat cu Slovacia, 5-0, dar a făcut doar egal cu Suedia, 0-0, şi cu Polonia, 1-1. Au urmat, în fazele eliminatorii, 5-3 cu Croaţia, după prelungiri, 4-2 cu Elveţia, după lovituri de departajare, şi 3-5 în semifinala cu Italia, tot după lovituri de departajare.

Euro 2024. Drumul Spaniei către Euro 2024

Spania s-a calificat la Euro 2024 după ce a terminat pe locul 1 Grupa A din preliminarii. Mai mult, Spania a câştigat grupa, din care au mai făcut parte Scoţia, Norvegia, Georgia şi Cipru, având şapte victorii, o singură înfrângere, patru puncte avans faţă de ocupanta locului 2, Scoţia, şi un golaveraj zdrobitor, 25-5.

Spania le-a surclasat pe Norvegia, 3-0, Cipru, 6-0, şi Georgia, 7-1, cedând, surprinzător, în Scoţia, 0-2. Spania s-a remarcat, în grupa din preliminarii, prin numărul mare de marcatori. Joselu şi Alvaro Morata au fost principalii marcatori, cu câte patru reuşite, dar au mai înscris şi Ferran Torres, Dani Olmo, Gavi, Lamine Yamal, Alex Baena, Robin Le Normand, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Oihan Sancet şi Nico Williams.

Euro 2024. Luis de la Fuente, antrenorul Spaniei

Luis de la Fuente (62 de ani) este antrenorul ceva mai puţin cunoscut al Spaniei. Luis de la Fuente a preluat selecţionata iberică în 2022, după ce a scris istorie cu naţionalele de tineret şi juniori ale Spaniei. De La Fuente a reuşit, printre altele, să fie campion european cu naţionala de juniori sub 19 ani a Spaniei, în 2015, şi cu naţionala de tineret a Spaniei, în 2019, dar şi vicecampion olimpic, cu naţionala olimpică a Spaniei, în 2020.

Ca jucător, Luis de la Fuente a evoluat pentru Athletic Bilbao, Sevilla şi Alaves, fiind, printre altele, dublu campion al Spaniei, cu Athletic Bilbao, în 1983 şi 1984. Ca antrenor, pe lângă naţionalele Spaniei, Luis de la Fuente a mai fost antrenor la echipele de tineret ale celor de la FC Sevilla şi Athletic Bilbao, dar şi antrenor principal al lui Alaves, în 2011.

Euro 2024. Programul Spaniei în Grupa B

Spania îşi începe campania de la Euro 2024 cu un duel şoc, disputat împotriva Croaţiei, pe 15 iunie, de la ora 19.00, la Berlin. Vorbim despre un duel care s-ar putea repeta oricând într-o fază superioară a unui turneu final.

Iar Spania nu are timp de respiro după duelul cu Croaţia pentru că pe 20 iunie, de la ora 22.00, la Gelsenkirchen, dă piept cu Italia. Abia în ultima etapă, pe 24 iunie, de la ora 22.00, la Dusseldorf, Spania înfruntă Albania, formaţie considerată outsidera grupei.

Euro 2024. Croaţia - prezentare

Naţionala de fotbal a Croaţiei caută să "mulgă", la Euro 2024, tot ce mai poate din generaţia de aur ce i-a cuprins, printre alţii, pe încă prezenţii Domagoj Vida, Luka Modric sau Andrej Kramaric. Chiar dacă a părut în pierdere de viteză, în ultima perioadă, Croaţia încă mai speră la un rezultat notabil pe plan continental.

Croaţia are, însă, viaţă grea la Euro 2024, fiind repartizată într-o grupă de foc, alături de Spania, Italia şi Albania. Totuşi, croaţii mizează pe o calificare în faza optimilor de finală, fază a competiţiei din care orice este posibil.

Euro 2024. Lotul Croaţiei pentru Euro 2024

Lotul Croaţiei pentru Euro 2024 îi cuprinde pe:

Portari - Dominik Livaković (Fenerbahçe), Ivica Ivušić (Pafos), Nediljko Labrović (NK Rijeka).

Fundaşi - Domagoj Vida (AEK Atena), Josip Juranović (Union Berlin), Joško Gvardiol (Manchester City), Borna Sosa (Ajax Amsterdam), Josip Stanišić (Bayer Leverkusen), Josip Šutalo (Ajax Amsterdam), Martin Erlić (Sassuolo), Marin Pongračić (Lecce).

Mijlocaşi - Luka Modrić (Real Madrid), Mateo Kovačić (Manchester City), Marcelo Brozović (Al Nassr), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (Torino), Lovro Majer (VfL Wolfsburg), Luka Ivanušec (Feyenoord), Luka Sučić (Red Bull Salzburg), Martin Baturina (Dinamo Zagreb).

Atacanţi - Ivan Perišić (Hajduk Split), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Bruno Petkovic (Dinamo Zagreb), Marko Pjaca (NK Rijeka), Ante Budimir (Osasuna), Marco Pašalić (NK Rijeka).

Euro 2024. Performanţele Croaţiei la Euro

Deşi a apărut pe firmament abia după 1990, respectiv după destrămarea Iugoslaviei, Croaţia are deja un palmares impresionant, trecându-şi în cont sferturi de finală la Euro 1996 şi Euro 2008, un loc la Mondialul din 2018 şi locuri 3 la Mondialul din 1998 şi la Mondialul din 2022.

Totuşi, la Euro 2020, Croaţia a fost eliminată încă din faza optimilor de finală. A terminat pe locul 2 o grupă din care au făcut parte Anglia, Cehia şi Scoţia, după 0-1 cu Anglia, 1-1 cu Cehia şi 3-1 cu Scoţia. Croaţia a dat peste Spania în optimile de finală Euro 2024 şi a părăsit competiţia, cedând, 3-5, după prelungiri.

Euro 2024. Drumul Croaţiei către Euro 2024

Croaţia s-a calificat la Euro 2024, după ce a terminat pe locul 2 Grupa D din preliminarii, grupă din care au mai făcut parte Turcia, Ţara Galilor, Armenia şi Letonia. Croaţia a încheiat grupa cu 16 puncte obţinute din opt meciuri, cu un punct mai puţin decât Turcia.

Croaţia a câştigat la pas dubl cu Letonia, 5-0 şi 2-0, dar în rest a avut emoţii, 2-0 şi 0-1 cu Turcia, 1-1 şi 1-2 cu Ţara Galilor şi 1-0 şi 1-0 cu Armenia. Croaţia a marcat 13 goluri în grupa din preliminarii, iar patru dintre reuşite au purtat semnătura atacantului Andrej Kramaric.

Euro 2024. Zlatko Dalic, antrenorul Croaţiei

Zlatko Dalic (57 de ani) este antrenorul Croaţiei încă din 2017. Practic, de numeleu său se leagă câteva dintre cele mai mari rezultate din istoria Croaţiei, el ducând echipa pe locul 2 la Mondialul din 2018 şi pe locul 3 la Mondialul din 2022.

Zlatko Dalic a jucat în cea mai mare perioadă a carierei la Hajduk Split şi a mai antrenat formaţii precum NK Rijeka, Dinamo Tirana, Slaven Belupo, Al Faisaly, Al Hilal sau Al Ain. Ca jucător a fost câştigător al Cupei Iugoslaviei, cu Hajduk Split, în 1984. Ca manager a reuşit inclusiv să câştige Supercupa Albaniei, cu Dinamo Tirana, în 2008, şi să ajungă până în finala Ligii Campionilor Asiei, cu Al Ain, în 2016.

Euro 2024. Programul Croaţiei în Grupa B

Naţionala de fotbal a Croaţiei îşi începe parcursul la Euro 2024 cu un meci împotriva Spaniei. Duelul se joacă pe 15 iunie, de la ora 19.00, la Berlin. În cazul unui rezultat mai puţin fericit, Croaţia îşi poate reface moralul pe 19 iunie, de la ora 16.00, când înfruntă Albania, la Hamburg.

Pe 24 iunie, de la ora 22.00, Croaţia joacă un meci extrem de important cu Italia, la Leipzig. Confruntarea ar putea fi importantă pentru câştigarea grupei sau măcar pentru calificarea în faza optimilor de finală.

Euro 2024. Albania - prezentare

Teoretic, Albania merge la Euro 2024 ca mielul la Tăiere, fiind considerată victimă sigură într-o grupă din care mai fac parte Spania, Italia şi Croaţia, Totuşi, Albania poate fi echipa care să găsească resursele necesare pentru a bifa câteva rezultate istorice.

Mai ales că selecţionerul Albaniei, brazilianul Sylvio Mendes Sylvinho, fost jucător la Barcelona, insistă pe posibilitatea ca fotbaliştii albanezi să se bucure de o experienţă extraordinară la turneul final.

Euro 2024. Lotul Albaniei pentru Euro 2024

Lotul Albaniei pentru Euro 2024 îi cuprinde pe:

Portari - Etrit Berisha (Empoli), Thomas Strakosha (Brentford), Elhan Kastrati (Cittadella).

Fundaşi - Elseid Hysaj (Lazio), Berat Djimsiti (Atalanta), Ardian Ismajli (Empoli), Arlind Ajeti (CFR Cluj), Marash Kumbulla (Sassuolo), Enea Mihaj (Famalicão), Naser Aliji (Voluntari), Iván Balliu (Rayo Vallecano), Mario Mitaj (Lokomotiv Moscova).

Mijlocaşi - Amir Abrashi (Grasshoppers), Ylber Ramadani (Lecce), Klaus Gjasula (Darmstadt 98), Qazim Laçi (Sparta Praga), Nedim Bajrami (Sassuolo), Kristjan Asllani (Inter Milan), Ernest Muçi (Beşiktaş), Medon Berisha (Lecce).

Atacanţi - Rey Manaj (Sivasspor), Armando Broja (Fulham), Taulant Seferi (Baniyas), Jasir Asani (Gwangju FC), Mirlind Daku (Rubin Kazan), Arbër Hoxha (Dinamo Zagreb).

Euro 2024. Performanţele Albaniei la Euro

Albania s-a calificat doar pentru a doua oară în istorie la un turneu final de Campionat European. Albania a mai evoluat doar la turneul final din 2016, găzduit de Franţa.

Atunci, Albania a fost repartizată într-o grupă cu Franţa, Elveţia şi România şi a "murit frumos". A pierdut relativ greu cu Elveţia, 0-1, şi cu Franţa, 0-2, după ce în minutul 89 era 0-0, dar a dat lovitura împotriva României, impunându-se, cu 1-0, graţie golului marcat de Armando Sadiku.

Euro 2024. Drumul Albaniei către Euro 2024

Albania s-a calificat la Euro 2024 după ce a câştigat, oarecum surprinzător, Grupa E din preliminarii, grupă din care au mai făcut parte Cehia, Polonia, Moldova şi Insulele Feroe. Albanezii au obţinut 15 puncte din opt meciuri, fiind la egalitate cu Cehia, formaţie pe care însă a depăşit-o atât la nivel de golaveraj, 12-4 faţă de 12-6, cât şi la nivel de meciuri directe, 3-0 şi 1-1.

Albania a fost foarte bună pe teren propriu, cedând puncte, surprinzător, doar cu Insulele Feroe. A fost 3-0 cu Cehia, 2-0 cu Polonia, 2-0 cu Moldova şi 0-0 cu Insulele Feroe. Jasir Asani şi Nedim Bajrami au fost golgeterii Albaniei în grupe, ambii cu câte trei reuşite.

Euro 2024. Sylvio Mendes Sylvinho, antrenorul Albaniei

Sylvio Mendes Sylvinho (50 de ani) este selecţionerul Albaniei din 2023. Sylvinho a preluat naţionala Albaniei în ianuarie 2023, după ce a mai pregătit pe Olympique Lyon, în 2019, şi pe Corinthians în sezonul 2021-2022.

Ca antrenor, Sylvinho nu a reuşit să-şi treacă, până acum, vreun rezultat notabil. Ca jucător, însă, brazilianul a evoluat pentru Corinthians, Arsenal Londra, Celta Vigo, FC Barcelona şi Manchester City, trecându-şi în cont numeroase trofee. A câştigat, printre altele, Supercupa Angliei, cu Arsenal Londra, în 1999, trei titluri de campion ale Spaniei, cu FC Barcelona, în 2005, 2006 şi 2009, şi două UEFA Champions League, ambele cu FC Barcelona, în 2006 şi 2009.

Euro 2024. Programul Albaniei în Grupa B

Pentru Albania, orice meci de la Euro 2024 este considerat un meci cât se poate de tare. Totuşi, albanezii mizează din plin pe susţinerea fanilor care se pregătesc să umple arenele din Germania.

Albania joacă pe 15 iunie, de la ora 22.00, cu Italia, la Dortmund, pe 19 iunie, de la ora 16.00, cu Croaţia, la Hamburg, şi pe 24 iunie, de la ora 22.00, cu Spania, la Dusseldorf.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

euro 2024 grupa b euro 2024 prezentare grupa b euro 2024 program meciuri grupa b euro 2024
Întrebarea zilei
Mergeți duminică la vot?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Stațiunea ascunsă, de lângă Valea Prahovei, pe care prea puțini români o...
Fanatik.ro
Publicat 22.11.2024
Colonel american: Rusia are tot dreptul să atace NATO acum
spotmedia.ro
Publicat 21.11.2024
Culmea birocrației: O fetiță trecută, din greșeală, băiat în certificatul...
spotmedia.ro
Publicat 20.11.2024
Ce se întâmplă cu toți pensionarii din România cu pensii mai mici de 3.000 de...
Gandul
Publicat 21.11.2024
Cum vede diaspora anul electoral din Europa și alegerea lui Trump. „Extrema...
Adevărul
Publicat 22.11.2024
Cel mai scump obiect din garderoba Iulianei Pepene. Câți bani a dat...
A1
Publicat 22.11.2024
Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2024. Gemenii primesc vești bune. Află ce se...
CaTine
Publicat 22.11.2024
Andrei Rotaru și Cristina, femeia pe care a părăsit-o pentru ispita Diandra, au...
spynews.ro
Publicat 22.11.2024
S-au aliat OFICIAL cu Kosovo împotriva României în războiul de la TAS:...
GSP
Publicat 22.11.2024
Clădirea emblematică din București, demolată. Palatul impunător a fost...
Click.ro
Publicat 21.11.2024
Grevă pornită de un robot. Cum a convins mașinăria alți 12 roboți să își...
Useit
Publicat 22.11.2024
Care este numele real al lui Culiță Sterp. Ce apare în buletinul lui, de fapt
Redacţia.ro
Publicat 21.11.2024
„Geoană, Ciolacu… Ciucă… George Simion… Și femeia aia, cum o...
libertatea.ro
Publicat 22.11.2024
Selena Gomez își vede viitorul alături de Benny Blanco: „Este cel mai sigur...
ZU
Publicat 22.11.2024
Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat
Hello taste
Publicat 22.11.2024
Au început să intre banii pe cardurile educaționale. Peste 650.000 de părinți...
Deparinti
Publicat 22.11.2024
SUA au o nouă armă care ar putea zdrobi armata lui Putin, dar ar fi mai puțin...
ziare.com
Publicat 22.11.2024
Cine pleacă din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Este vorba...
Happy
Publicat 22.11.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Ce este implantul dentar. Cui i se recomandă și cum se efectuează
Medicool
Publicat 22.11.2024