Antena LIVE

Curs valutar

Galerie foto

Surpriză colosală, aseară, la America Express, într-o ediție lider de piață: Puya și Melinda, salvați de vulturul verde!

Ediția America Express difuzată de Antena 1 aseară, de la 20:30, a avut un final spectaculos! Ajunși pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă, Puya și Melinda se pregăteau să-și ia ”la revedere” de la celelalte echipe, dar totemul din cufărul deschis de Irina Fodor a fost marea surpriză a serii: vulturul le-a dat undă verde! Cuplul rămâne în competiția dură de pe Drumul Aurului, verdictul fiind întâmpinat cu aplauze și strigăte de bucurie în ediția de aseară America Express, care a fost lider de audiență.

De la 16.02.2023, 12:36
Galerie (15)
Surpriză colosală, aseară, la America Express, într-o ediție lider de piață: Puya și Melinda, salvați de vulturul verde! Antena 1

Finalul tensionat al primei etape din Guatemala, în aventura America Express, a fost urmărit ieri seară la Antena 1, în minutul de aur 22:08 de peste 1,4 milioane de telespectatori. Cel mai dur reality show din România a fost pe locul întâi în preferințele publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, obținând, în intervalul difuzării emisiunii (20:26-23:52), o audiență medie de 8.4 puncte de rating și o cotă de piață de 26.2%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 18.2%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.2 puncte de rating și 18.6% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.1 puncte de rating și 15.6% cotă de piață.

Ediția America Express din 15 februarie a debutat în forță, cu sancțiuni aplicate de Irina Fodor pentru abaterile a două dintre echipe

 Astfel, Jean și Dinu Gavril au fost penalizați pentru că nu și-au îndeplinit misiunea de pedeapsă în urma cursei pentru ultima șansă din etapa anterioară (să consume 6 sticle de Tabasco). Iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost sancționate pentru că au vărsat conținutul sticlelor de bere la una dintre misiunile din cursa pentru a doua imunitate. Cele două echipe s-au aliniat la startul întrecerii pentru ultima șansă, lor alăturându-li-se Puya și Melinda, după votul celorlalte echipe. A fost prima dată când cuplul a participat la acest tip de concurs din competiția America Express, iar începutul a fost cu stângul. Prima probă, care le-a cerut concurenților să consume unul dintre cele mai neplăcute prânzuri, s-a dovedit... de nedigerat pentru Puya și Melinda. Cei doi au spus un ”nu” hotărât în fața platoului cu momițe, creier și ochi de vacă, iar acest lucru i-a costat, pornind mult mai târziu în cursă. Pe parcursul întrecerii n-au mai reușit să recupereze diferența de timp față de celelalte două echipe, astfel că au ajuns ultimii la Irina Fodor. ”Ăsta a fost un moment foarte nasol pentru noi. Mă uitam la Melinda și știam că o să iasă. Pentru că vulturașul nu avea cum să aibă din nou culoarea verde. Le-am simțit din plin emoțiile. Noi și toți ceilalți am trăit cu ei acest moment”, a spus Ovidiu Buta.

”M-am gândit că ăsta e finalul”, a declarat Melinda. ”Momentul a fost foarte dificil. E greu să te desparți de tot ce se întâmplă aici. Nici nu m-am uitat la ce vultur scoate Irina din cufăr, pentru că eram sigur că e roșu”, a spus și Puya. Când toți se așteptau ca aventura celor doi pe Drumul aurului să ia sfârșit, s-a produs marea surpriză: vulturul a fost verde! ”Eu mă pregătisem pentru acest moment, îmi imaginam cum se va desfășura plecarea noastră”, a spus Melinda, căreia verdictul i-a adus lacrimi de fericire. ”Ce fac acum?! Aveam și câteva discursuri înaintea plecării”, a fost reacția lui Puya, care rămâne în competiție alături de soția sa.

Pe acelaşi subiect

America Express continuă cu încă o etapă de foc în Guatemala

Urmează misiuni de anduranță pe drumuri abrupte, probe care cer forță, dar și răbdare. Iar atunci când provocărilor date de Irina li se adaugă și cel mai greu de controlat handicap, cursa pare imposibil de dus la capăt. Despre ce misiuni și handicap este vorba telespectatorii vor descoperi în următoarea ediție America Express, pe Antena 1 și AntenaPLAY, duminica aceasta, de la ora 20:00.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

america express antena 1
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?

DA

NU

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Dispar două zboruri din București către două mari orașe europene. Companiile...
Fanatik.ro
Publicat 07.09.2024
Cum să trăiești mai mult și mai bine: dormi în weekend!
spotmedia.ro
Publicat 07.09.2024
Varză tocată la borcan. Cei 7 pași de aur pe care să îi urmezi pentru ca...
Gandul
Publicat 07.09.2024
Ce limbă vorbeau românii în Evul Mediu. Cum își spuneau în vremea lui...
Adevărul
Publicat 07.09.2024
E posibil să faci amor dacă ești un astronaut în spațiu? O Întrebare despre...
A1
Publicat 07.09.2024
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și...
CaTine
Publicat 07.09.2024
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu...
spynews.ro
Publicat 07.09.2024
Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească. Concluzia...
GSP
Publicat 07.09.2024
Clădirea impunătoare construită la dorința lui Nicolae Ceaușescu care a ajuns...
Click.ro
Publicat 06.09.2024
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se...
Useit
Publicat 07.09.2024
Opincile tradiționale, moda anului! Gemenele Suzana și Daciana Vlad îmbină...
Money.ro
Publicat 28.06.2024
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda...
Redacţia.ro
Publicat 05.09.2024
SUA avertizează: „O escaladare dramatică”. Rusia a primit rachete balistice...
libertatea.ro
Publicat 07.09.2024
Divorțul dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck ar putea „deveni urât” din...
ZU
Publicat 07.09.2024
Salată de ardei copți cu măsline și capere. Rețetă cu arome mediteraneene
Hello taste
Publicat 07.09.2024
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
Deparinti
Publicat 07.09.2024
Mai poate continua Ciucă strategia „ostașului în slujba...
ziare.com
Publicat 07.09.2024
Angélica Rivera și José Alberto Castro apar din nou împreună. Au fost...
Happy
Publicat 06.09.2024
Intoxicația cu paracetamol: cum o recunoști și cum se tratează
Medicool
Publicat 07.09.2024
Reacţia incredibilă a lui Dan Şucu pentru Gigi Becali, când şi-a dat seama...
orangesport.ro
Publicat 03.09.2024