Antena Meniu Search
x

Caroline Garcia către Simona Halep: "Să nu fi tristă, vreau să te felicit pentru numărul 1 mondial. Îl meriți mai mult ca oricine" (VIDEO)

Caroline Garcia, câștigătoarea China Open, a făcut o declarație surpriză după meciul de finală cu Simona Halep, câștigat de sportiva franceză.

Caroline Garcia către Simona Halep: "Să nu fii tristă, vreau să te felicit pentru numărul 1 mondial. Îl meriți mai mult ca oricine" (VIDEO)

Caroline Garcia, câștigătoarea China Open, a făcut o declarație surpriză după meciul de finală cu Simona Halep, câștigat de sportiva franceză.

"Vreau s-o felicit pe Simona pentru numărul 1 mondial, îl meriți mai mult ca oricine, cu siguranță. A fost o plăcere pentru mine să joc această finală și să particip la acest turneu. Mulțumesc tuturor, familiei, prietnilor, fanilor. Mulțumesc echipei, cu care am trecut prin multe emoții, am lucrat din greu și iată că am reușit", a declarat sportiva franceză.

Citește și Declarație de ultimă oră a Simonei Halep. A dezvăluit motivul pentru care a pierdut finala de la Beijing!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a pierdut, duminică, finala China Open, fiind învinsă, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), de jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 15 WTA. În ciuda acestui eşec, Simona Halep va reveni de la Beijing ca ocupantă a locului I mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Caroline Garcia către Simona Halep: "Să nu fi tristă, vreau să te felicit pentru numărul 1 mondial. Îl meriți mai mult ca oricine" (VIDEO)