Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr a recunoscut că şi-a ucis mătuşa pentru a-i fura cardul bancar, în Sibiu. Femeia a fost găsită cu un căluş la gură şi mâinile legate

Crimă într-o localitate din Sibiu. Un tânăr de 21 de ani, din Porumbacu de Jos, fost reţinut de poliţişti după ce a recunoscut că şi-a omorât mătuşa de 69 de ani şi că a furat mai multe bunuri între care şi cardul bancar al femeii. Tânărul ar fi avut complice şi un prieten minor, ambii aflându-se în arestul poliţiei. 

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 16:41

- arhivă

"În cursul acestei dimineţi, la data de 13.09.2024, în jurul orei 07,50, prin apel 112, o femeie a sesizat IPJ Sibiu cu privire la faptul că verişoara sa, în vârstă de 69 de ani, din localitatea Racoviţa este decedată într-o anexă a locuinţei. Ne-am deplasat la faţa locului în regim de urgenţă şi, întrucât s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul femeii ar fi rezultat în urma comiterii unei fapte cu violenţă, am demarat investigaţii complexe pentru identificarea presupuşilor autori. Astfel, în urma activităţilor specifice pe care le-am desfăşurat, s-a stabilit faptul că într-un imobil de pe raza municipiului Sibiu se află principalul suspect de comiterea faptei. Împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, ne-am deplasat la imobilul respectiv, unde a fost depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Porumbacu de Jos, asupra căruia au fost găsite mai multe bunuri aparţinând victimei", a declarat şeful Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu, comisar şef de poliţie Angelin Ciobanu.

După crimă, autorul şi-a cumpărat haine, mâncare şi cazare la o pensiune

Potrivit sursei citate, tânărul a recunoscut comiterea faptei, relatând că în cursul zilei de ieri, 12 septembrie, în jurul orei 15,00, ar fi pătruns în locuinţa victimei şi ar fi agresat-o fizic, după care ar fi sustras mai multe bunuri, printre care şi un card bancar. Potrivit surselor Observator, recent,mai multe rude printre care şi nepotul de 21 ani s-ar fi strâns la locuinţa femeii pentru a-i sărbători ziua de naştere. După câteva zile, tânărul a revenit la casa mătuşii sale dar cu gândul să o jefuiască. Victima a fost găsită cu un căluş în gură.

Articolul continuă după reclamă

După comiterea crimei, autorul ar fi sustras şi şi-ar fi însuşit banii de pe cardul victimei. În prezent, suspectul se află în custodia poliţiştilor şi este audiat cu privire la cele întâmplate. Întrucât s-au conturat suspiciuni sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, furt calificat şi acces ilegal la un sistem informatic, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Un tânăr a recunoscut că şi-a ucis mătuşa pentru a-i fura cardul bancar, în Sibiu. Femeia a fost găsită cu un căluş la gură şi mâinile legate