Antena Meniu Search
x

Horoscop 2020. Top 3 cele mai zgârcite zodii. Nativii care n-ar scoate un ban din buzunar!

Ei sunt nativii zodiacului care preferă să stea acasă decât să meargă în vreo vacanţă costisitoare şi sunt în stare să nu îţi cumpere nimic nici măcar de ziua ta.

de Redactia Observator

la 07.03.2020, 15:49

Top 3 cele mai zgârcite zodii
Horoscop 2020. Top 3 cele mai zgârcite zodii - iStock | Getty Images
  • Topul celor mai zgârcite zodii.
  • Nativii care nu vor să cheltuiască bani.

Ei sunt nativii zodiacului care preferă să stea acasă decât să meargă în vreo vacanţă costisitoare şi sunt în stare să nu îţi cumpere nimic nici măcar de ziua ta.

Nu împart nimic, iar dacă ai nevoie de ajutorul lor ori vrei să împrumuţi un obiect la nevoie, trebuie să vii cu argumente solide ca să-i convingi să îţi ofere ceva. Astrologii au făcut un top cu cele mai zgârcite zodii. 

Berbec

Nativii Berbec sunt destul de răutăcioşi la capitolul împărţit, chiar şi atunci când persoana aflată în nevoie este foarte apropiată. Preferă să îşi ţină banii bine ascunşi şi nu ar investi niciodată în vreun proiect, mai ales dacă ar însemna să rişte puţin. Sunt foarte zgârciţi, secretoşi, dar lăudăroşi atunci când încep să vorbească despre realizările lor şi sumele fabuloase pe care le-au strâns de-a lungul timpului. 

Săgetător

Nativii Săgetător sunt destul de echilibraţi, însă, paradoxal, exagerează cumplit când vine vorba de chibzuinţă. Sunt genul de persoane care reciclează tot ce pot şi nu pentru că şi-ar dori să salveze neapărat Planeta, ci pentru că nu vor să plătească din nou pentru aceleaşi servicii. Ei sunt cei care preferă să stea acasă, chiar dacă prietenii îi invită în oraş, la concerte ori în excursii, unde ar trebui categoric să bage mâna în buzunar.

Balanţă

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal preferă să se descurce singuri în orice situaţie şi să depindă doar de forţele şi resursele lor, motiv pentru care se aşteaptă ca şi cei din jur să facă la fel. Oricât de apropiat i-ar fi, nu şi-ar "rupe o bucată de pâine" pentru un prieten în cazul în care ar cere ajutor. Ar căuta scuze şi motive pentru care nu "pot" să îi dea o mână de ajutor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 2020. Top 3 cele mai zgârcite zodii. Nativii care n-ar scoate un ban din buzunar!