Cât costă un tort de Revelion. Cel mai popular desert de Anul Nou în cofetării
Cine nu a comandat tortul de Revelion se bazează numai pe noroc mâine dimineaţă. Listele de comenzi s-au închis, iar cozile sunt uriaşe în cofetării. Bezeaua e preferată printre clienţi, dar şi torturile sofisticate ca Dubai ori Mousse cu foiţă de aur. Preţurile însă au crescut, aşa că mulţi se limitează doar la un platou cu prăjituri.
De Redactia Observator la 30.12.2024, 19:49După mesele copioase de Crăciun, torturile cu fructe sunt preferatele meniurilor de Revelion. În această cofetărie s-au pregătit peste 300 de torturi şi pare că nu sunt de ajuns. Comenzile nu se mai opresc.
Cine a uitat să se înscrie pe lista de comenzi, mâine va fi salvat doar de noroc. În ajunul Revelionului doar câteva torturi se mai găsesc în vitrine.
Cât costă un tort de Revelion
Pentru pofticioşi şi nehotărâţi, aceşti cofetari vin cu o idee inedită.
"Pot cumpăra din torturile noastre feliate, felii, poate doresc să încerce mai multe sortimente, noi avem aceasta soluţie", spune Cristian Turcu, manager cofetarie.
"Cel mai cautat tort este tortul cu blat de nuca, crema de vanilie si zmeura proaspata. Pe locul 2, am verificat lista, se află tortul de cafea", mai spune Cristian Turcu, manager cofetarie.
Torturile de Anul Nou costă de la 180 de lei kilogramul în sus. Pentru creme-de-la creme, cu bezea sau foiţă de aur, pretul ajunge la 350 de lei.