Summer Well a ajuns la a 13-a ediţie. Ziua a doua s-a transformat într-o simfonie de culoare pentru festivalieri
Domeniul Ştirbey din Buftea s-a transformat şi aseară într-o simfonie de culoare. Summer Well a adus multă muzică bună dar şi relaxare în a doua seară de festival. Mii de oameni au petrecut toată noaptea pe ritmuri antrenante şi au reuşit să îşi scrie noi amintiri alături de trupele preferate, printre care Son Mieux sau Royal Blood.
De Redactia Observator la 11.08.2024, 11:00A 13-a ediţie de Summer Well demonstrează că a reuşit să câştige prieteni pe viaţă! Festivalierii clasează Summer Well în topul preferinţelor. Oamenii s-au distrat, au cântat şi dansat până la epuizare! Nu puţini au fost cei care au rămas în faţa scenei până la ultimul artist.
Pe lângă atmosfera de neuitat, organizatorii au pregătit şi delicii culinare pentru toate gusturile: de la popcorn şi pizza, până la celebrul desert al lui Chef Alexandru Sautner, care şi-a mutat bucătăria, temporar, la festival.
"Sincer, îmi place foarte mult aici pentru că îmi place agitaţia! Eu sunt un om care nu poate să stea liniştit niciodată şi îmi place foarte mult vibe-ul de aici. Este o energie super mişto", a spus Chef Alexandru Sautner.
Explozie de energie pe Domeniul Ştirbey
Printre muzică bună, distracţie, gustări şi voie bună, Mihai Morar invită oamenii să se cunoască cât mai bine, la unul dintre cele mai faimoase podcast-uri - Fain şi Simplu, prezent acum la Summer Well.
"Eu am pus cartonaşe cu câteva dintre cele mai importante întrebări pe care le-am pus eu invitaţilor mei. Oamenii, uite, mai devreme a fost o mamă cu o fiică, mai devreme două bune prietene, iubit şi iubită, sau chiar doi necunoscuţi care s-au cunoscut aici la festival şi au venit şi şi-au pus întrebări", a spus Mihai Morar.
Festivalul continuă şi azi cu şi mai multe surprize! Preţul unui bilet de intrare pentru ultima zi de festival este de 375 de lei, iar Domeniul Ştirbey îşi deschide porţile începând cu ora 12:00.