Bucătarii din Râşnov s-au întrecut în faţa turiştilor
Bucătarii din Râşnov s-au întrecut ieri în faţa turiştilor. Toţi au preparat zup, un fel de tocăniţă tradiţională care se prepară doar în zona Râşnovului.
De Redactia Observator la 04.05.2014, 09:17- Premiera noului sezon Chefi la cuțite din 17 Noiembrie, Duminică 20:00, Luni, Marți și Miercuri 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY
- Ce măsuri dure ar putea lua Guvernul, după ce Bruxelles a avertizat că economia nu arată bine, iar deficitul se adâncește dramatic
Bucătarii din Râşnov s-au întrecut ieri în faţa turiştilor. Toţi au preparat zup, un fel de tocăniţă tradiţională care se prepară doar în zona Râşnovului.
Atunci când mergeau oamenii la câmp nu-şi mai luau cu ei şi carne, doar legumele şi slănina. Slănina este principalul ingredient la zupul râşnovenesc tradiţional. Reţeta a fost modernizată pe parcursul anilor și slănina le-a făcut loc şi bucăţilor de carne.
Zupul cu carne de miel a avut mare succes la public. Rând pe rând, curioşii au năvălit cu lingurile de lemn să-şi ia porţia de zup.