Bunătăți secuiești la un târg gastro-cultural din București
Sute de porţii de gulaş, păstrv afumat, brânzeturi, dulceţuri sau kurtos colac
De Redactia Observator la 15.02.2015, 20:27- Premiera noului sezon Chefi la cuțite din 17 Noiembrie, Duminică 20:00, Luni, Marți și Miercuri 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY
- Încă trei români, confirmați morți în urma inundațiilor din Spania ridicând numărul total la 7. Alţi trei conaţionali sunt daţi dispăruţi
Sute de porţii de gulaş, păstrv afumat, brânzeturi, dulceţuri sau kurtos colac
Sunt doar câteva dintre delicatesele care au încântat papilele gustative ale bucureştenilor, care au ales să-şi petreacă duminica, la târgul gastro-cultural cu specific secuiesc.
La târg au participat peste 25 de producători mici cu produse 100% naturale din Ardeal: kurtos, delicatese din cărnuri, păstrăv, brânzeturi, produse apicole, pâine de casă, pălincă, bere artizanală, dulcețuri, siropuri naturale și alte bunătăți, specialități de ceaiuri, jucării din lemn, cosmetice naturale, haine tradiționale și produse din ceramică.
Cu alte cuvinte, un colţişor secuiesc chiar în centrul Capitalei.