Lucrarea profesorului Dan Voiculescu, "Doctrina secolului XXII - Ce va urma după capitalism", a primit distinctia de carte-eveniment a târgului Gaudeamus
100 de ani de cultură si unitate au fost sărbătoriti de toate editurile importante care au participat la editia Centenar a Târgului Gaudeamus. Oameni de marcă ai României si au lansat aici opere literare de mare impact pentru viitorul României.
De Redactia Observator la 19.11.2018, 11:55100 de ani de cultură si unitate au fost sărbătoriti de toate editurile importante care au participat la editia Centenar a Târgului Gaudeamus. Oameni de marcă ai României si au lansat aici opere literare de mare impact pentru viitorul României. Cartea profesorului Dan Voiculescu, „Doctrina secolului XXII - Ce va urma după capitalism" a primit distinctia de carte-eveniment a târgului Gaudeamus, din partea editurii Semne. Lucrarea este o îndrumare către doctrina umanistă.
Despre întoarcerea la doctrina umanistă și ce înseamnă asta pentru viitorul României s-a tot vorbit zilele acestea la Târgul de carte.
Orice doctrină care apare sau care se revigorează sa fie luată cu atenție, studiată și poate utilizată, pentru că ducem lipsa de doctrine in adevăratul sens al cuvântului. Doctrina umanistă este un curent care ar trebui sa fie bine studiat și dacă se poate chiar inclus in viața noastră politică - Mircea Coșea profesor universitar, politician
Nume importante ale literaturii române, oameni de cultură, academicieni, s-au numărat printre personalitățile premiate la Târgul de carte, Gaudeamus. Scriitorul și publicistul Nicolae Dan Fruntelată a fost premiat pentru întreaga activitate și, in memoriam, Adrian Păunescu, pentru opera sa de o valoare inestimabilă. Distincţiile au fost oferite de editura Semne.
Tot în cadrul târgului Editura Semne a lansat volumul "O viață salvatoare de vieți" scris de jurnalistul Igor L. Butnaru, un album dedicat marelui neurochirurg Academician Doctor Leon Dănăilă.
Editura Semne a rămas una dintre puținele edituri românești de tradiție care mai promovează opere de valoare din patrimoniul cultural universal, care se adreseaza unui public larg și își găăsesc locul în orice bibliotecă.