Cele mai gustoase bucate au fost gătite la târgurile de Crăciun din Capitală
Suntem în postul Crăciunului, dar bucatele de sărbătoare se pregătesc deja prin târgurile de Crăciun din Capitală.
De Redactia Observator la 04.12.2016, 20:58Suntem în postul Crăciunului, dar bucatele de sărbătoare se pregătesc deja prin târgurile de Crăciun din Capitală.
Pastrama de berbecuţ cu mămăligă şi sarmalele cu carne de porc îi aşteaptă la tot pasul pe cei nerăbdători să guste feluri tradiţionale. Bucătarii au gătit însă şi mâncăruri de post pentru cei care nu se înfruptă din delicatesele de porc.
Carne prăjită cu mirodenii, cu sos de vin, cu mujdei, se serveşte cu mămăliguţă. În Piaţa Constituţiei, bucătarii au pregătit ceaunele cu bunătăţi încă de dimineaţă. După câteva ore la foc molcom, mirosul bucatelor a atras mii de oameni. Pomana porcului, pastramă de berbecuţ cu sos de vin sau sarmale în foi de varză murată. Meniul i-a atras şi pe străini.
Dar pentru cei care se abţin deocamdată de la delicatesele din porc, bucătarii au pregătit şi măncăruri de post. Pănă de Crăciun puteţi vizita târgurile cu bunătăţi din Piaţa Constituţiei şi din Parcul Cişmigiu.