Poliţia Română, după ce o scriitoare a fost bătută în ambulanţă, fiind bănuită că fură copii: "Dacă ai văzut ceva suspect, sună la numărul 112"
Poliţia Română transmite un mesaj în urma scandalului uriaş iscat noaptea trecută în zona Gării de Nord. O scriitoare care se afla într-o ambulanţă a fost agresată de mai multe persoane care credeau că femeia vrea să le fure copiii pentru trafic de organe.
De Redactia Observator la 05.07.2018, 13:45Poliţia Română transmite un mesaj în urma scandalului uriaş iscat noaptea trecută în zona Gării de Nord. O scriitoare care se afla într-o ambulanţă a fost agresată de mai multe persoane care credeau că femeia vrea să le fure copiii pentru trafic de organe.
Cinci bărbaţi au lovit-o pe femeie în ambulanţă, în timp ce o individă a stins ţigara pe faţa ei.
Speriată, scriitoarea a chemat poliţia. Oamenii legii au intervenit rapid, cei cinci bătăuşi fiind duşi cu toţii la secţie pentru audieri. Ei sunt acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe.
În urmă cu puţin timp, Poliţia Română a transmis un mesaj pe Facebook, prin intermediul căruia atrage atenţia asupra faptului că ambulanţa neagră care răpeşte copii nu este decât un mit.
- Psihoza ambulanţei negre. Încurajau să fie bătută, în timp ce făceau live pe Facebook: "Ţine-o, fă, acolo,...
- Prima reacţie a scriitoarei bătute în ambulanţă, bănuită că fură copii: "O femeie a stins ţigara pe obrazul...
- Scandal uriaş în Capitală! O scriitoare a fost bătută crunt într-o ambulanţă. Oamenii credeau că femeia vrea...
"Nu e neagră, e albă și nu fură copii, aduce cultura în comunitate…este o simplă ambulanță casată, folosită într-un proiect cultural.
MIT: O ambulanță neagră se plimbă prin oraș și răpește copii pentru a le lua organele.
ADEVĂR: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.
Emoția și rațiunea ne ghidează comportamentul, iar o decizie emoțională este bine să fie trecută prin filtrul rațiunii, chiar și ,,la cald”.
Dacă ai văzut ceva care ți se pare suspect, sună la numărul 112, venim imediat și clarificăm situația. Ne poți sprijini prin furnizarea cât mai multor informații care vor fi transmise în timp real, din dispecerat, colegilor care vin la sesizarea pe care ai făcut-o.
Te rugăm să nu distribui pe rețelele de socializare mesaje false. Acestea nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată pentru orice părinte care își dorește tot ce-i mai bun pentru copilul său", este mesajul postat pe Facebook pe poliţie.