Antena Meniu Search
x

Prima reacţie a scriitoarei bătute în ambulanţă, bănuită că fură copii: "O femeie a stins ţigara pe obrazul meu" (Video)

O ambulanță cu numere roșii de Brăila, parcată pe o stradă din zona Gării de Nord, în Capitală, a reînviat psihoza celebrei ambulanţe fantomă care fură copii.

O ambulanță cu numere roșii de Brăila, parcată pe o stradă din zona Gării de Nord, în Capitală, a reînviat psihoza celebrei ambulanţe fantomă care fură copii.

Doina Popescu - Brăila, o scriitoare de 49 de ani din Brăila, a fost aproape linşată de oamenii din zonă. Femeia se afla într-o ambulanţă cu care obişnuieşte să cutreiere ţara, în cadrul unui proiect profesional.

Zeci de bărbaţi şi femei care credeau că au de-a face cu celebra ambulanţă fantomă care fură copii au înconjurat vehiculul şi au atacat-o pe scriitoare. 

Pe acelaşi subiect

O femeie de etnie romă i-a stins apoi o ţigare pe oraz.

"M-au scuipat şi îmbrăncit. Apoi o doamnă mi-a stins o ţigară pe oraz, ca în Evul Mediu", a declarat Doina Popescu la Antena3.

Femeia povesteşte că a venit se afla în Capitală de o zi. Venise pentru fiica ei, care urma să susţină examenul de licenţă.

Era în ambulanţă, se schimba când a observat că cineva se uită la ea pe geam. 

"Mai multe femei m-au întrebat dacă sunt doctoriţă şi dacă fur copii. Le-am spus că sunt sciitoare. Apoi au venit întăriri. Au început să curgă oameni din toate părţile.

Am văzut cum o minoritate, prin incultură, se transformă într-o majoritate", a mai spus femeia care a cerut protecţia statului.

Doina Popescu - Brăila spune că circulă din 2016 cu ambulanţa prin ţară. Aşa îşi câştigă existenţa. Vinde cărţi din ambulanţă. Proiectul se numeşte "Ambulanţa pentru literatură". 

Cei cinci agresori care o bănuiau că vrea să fure copii sunt acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Prima reacţie a scriitoarei bătute în ambulanţă, bănuită că fură copii: "O femeie a stins ţigara pe obrazul meu" (Video)