Antena LIVE

Curs valutar

El este tânărul rupt în bătaie de bodyguarzi, după ce a câştigat la pariuri. Băiatul are întipărită în frunte urma unui bocanc mărimea 46 (Video)

Tânărul bătut crunt de agenţii de pază chemaţi la o agenţie de pariuri a rămas cu sechele groaznice în urma bătăii, având chiar şi urma unui bocanc pe frunte.

De la 20.12.2017, 15:20
WhatsApp
Galerie (2)
El este tânărul rupt în bătaie de bodyguarzi, după ce a câştigat la pariuri. Băiatul are întipărită în frunte urma unui bocanc mărimea 46 (Video)

Tânărul bătut crunt de agenţii de pază chemaţi la o agenţie de pariuri a rămas cu sechele groaznice în urma bătăii, având chiar şi urma unui bocanc, mărimea 46, întipărită pe frunte, după cum chiar el spune.

Martorii la şocantul eveniment spun că tânărul a fost bătut timp de 15 minute, în faţa unei agenţii de pariuri din Bucureşti, fiind lovit cu pumnii şi picioarele de 9 agenţi de pază. 

"El a pus un pariu şi a câştigat, băiatul. N-a pierdut bani, a pierdut biletul. Era pe masă biletul. Ăştia au adunat de pe masă biletele şi le-au aruncat. Băiatul, dacă a stat înăuntru şi s-a mai uitat şi la Live. A cerut să i se aducă biletul înapoi şi atunci i-au zis că nu i-au luat ei biletul şi că să-l caute. După aia i-au zis să plece acasă, că era ora de închidere. Şi el n-a vrut să plece fără bilet. Băiatul de la casă s-a panicat şi a apăsat butonul de panică. Au venit băieţii de la pază şi l-au bătut. Rău de tot. Avea bocancul întipărit pe faţă", povesteşte un martor la scenă.

Tânărul bătut a fost de acord să vorbească pentru Observator şi a precizat că nu a provocat niciun scandal, doar a cerut agenţiei să verifice pe camere dacă cineva i-a furat biletul câştigător sau el l-a pierdut.

"A fost ceva horror. Da, m-a călcat pe cap. Am ajuns la agenţie la ora 8 şi jumătate, la 9 şi jumătate am pus 5 bilete la Live, dintre care cel câştigător nu l-am mai găsit. I-am rugat să se uite pe camere, să verifice dacă a luat cineva biletul sau dacă l-am luat eu şi l-am pierdut. Mi-a zic să o să verifice, între timp a sunat de la camere firma de pază. A venit un agent, s-a prezentat, m-a înjurat, ieşiţi afară. Am ieşit afară la uşă, mi-a zis să stau liniştit că o să chem poliţia şi că o se uite pe camere, dacă mi-a găsit biletul. Aşteptând poliţia la uşă, au venit 9 mascaţi, agenţi de pază, bătaie ca la balamuc. M-au bătut 15 minute. Disperat, am început să fac scandal, să vină poliţia, să vină cineva. Mă dureau toate oasele, nu mai puteam de cap. Într-un final am ieşit în stradă, am oprit o maşină şi l-am rugat pe băiatul ăla să sune la 112 că mă bat ăştia, mă omoară. Disperat, m-am agăţat de ştergătorul lui, pe care l-am rupt, îmi cer scuze. Şoferul maşinii a sunat la 112, în final. Doi mă ţineau, restul dădeau în mine. A încercat un coleg să intervină, l-au bătut şi pe el. Am crezut că nu mai scap", a povestit tânărul bătut de agenţii de pază.

Referitor la acest incident, Poliția Capitalei a transmis un punct de vedere:

"Urmare imaginilor apărute în spaţiul public, vă comunicăm următoarele: La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 22.30, poliţişti din cadrul Secţiei 21 au fost sesizaţi, prin apel 112 şi ulterior prin plângere, de către un tânăr, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a distrus prin rupere un ştergător de la autoturism, ce se afla staţionat pe un bulevard din sectorul 6. În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică, care a identificat și prins un bărbat, în vârstă de 35 de ani, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate. Din primele investigaţii a rezultat că bărbatul în cauză a avut, anterior, un conflict cu agenţii de pază de la o sală de jocuri de noroc, situată în imediata apropiere şi ar fi fost agresat de aceştia. După ce a fost condus la subunitatea de poliţie, întrucât acuza o stare de rău, a fost solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la o unitate spitalicească pentru efectuarea investigaţiilor de specialitate. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, cu privire la bărbatul de 35 de ani, dar şi purtare abuzivă faţă de agenţi de pază care ar fi exercitat acte de violenţă asupra lui".

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Șase zodii vor avea noroc din plin în plan financiar și cel mai mare succes...
Fanatik.ro
Publicat 02.10.2024
„Ciclonul Fechet” – a stârnit furtuna și acum dă vina pe meteorologi
spotmedia.ro
Publicat 01.10.2024
„Dacă nu puteți să ajutați, măcar nu ne încurcați”. Cum umilește...
spotmedia.ro
Publicat 30.09.2024
Îți cade PĂRUL când te speli pe cap? Medicii recomandă două tratamente...
Gandul
Publicat 01.10.2024
„Azi dimineață m-am trezit cu un mesaj”. Capcana întinsă cu dibăcie de...
Adevărul
Publicat 02.10.2024
Imagini opulente de la majoratul lui Tony, fiul lui Costel Biju. Ce cadouri scumpe...
A1
Publicat 02.10.2024
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2024. Taurii au multă creativitate în această...
CaTine
Publicat 02.10.2024
Tristan Tate și-a preluat mașinile confiscate de DIICOT! Cum arată 4 milioane...
spynews.ro
Publicat 02.10.2024
Stabilit de 18 ani în Grecia, Cosmin Bărcăuan explică: „Frate, știi cum e...
GSP
Publicat 02.10.2024
Cum să folosești oțetul de mere pentru a elimina petele de pe față și pentru...
Click.ro
Publicat 02.10.2024
Eclipsa solară „inel de foc” va avea loc pe 2 octombrie. În ce zone va fi...
Useit
Publicat 01.10.2024
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este...
Redacţia.ro
Publicat 02.10.2024
Topul pensiilor din România. Care este este cea mai mare pensie în plată pe...
libertatea.ro
Publicat 02.10.2024
Chris Martin a vorbit despre viitorul trupei Coldplay: „Vom face doar 12 albume”
ZU
Publicat 02.10.2024
Clătite pufoase de post, preparate cu lapte vegetal
Hello taste
Publicat 02.10.2024
Ce este vernix caseosa și ce rol are în protejarea bebelușului imediat după...
Deparinti
Publicat 02.10.2024
Ce trebuiau să facă cei care au văzut-o pe femeia agresată de soț, în...
ziare.com
Publicat 02.10.2024
Cum arată acum iubita lui Christopher von Uckermann din trupa RBD. Artistul se...
Happy
Publicat 02.10.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Tipuri de cearcăne: prin ce se diferențiază și cum se tratează
Medicool
Publicat 02.10.2024
Naşul lui ”Bocciu” face acuzaţii halucinante! Rapid, incriminată pentru...
orangesport.ro
Publicat 26.09.2024