"Unde se duc, unde dorm? S-au făcut praf!". Incendiu devastator în Ferentari, patru case au fost înghițite de flăcări
Un incendiu puternic a înghiţit seara trecută patru case din cartierul Ferentari. Flăcările violente au izbucnit într-una dintre locuinţe şi s-au extins cu repeziciune şi la clădirile învecinate. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de lipsa hidranţilor din zonă. Din fericire, oamenii s-au autoevacuat şi nimeni nu a fost rănit.
De Ana Grigore la 26.09.2022, 07:53- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Alarma s-a dat în jurul orei 20, pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Focul a izbucnit din interiorul unei locuinţe, iar în doar câteva minute, s-a extins la alte trei case. Oamenii au fugit disperaţi când au fost învăluiţi de fumul gros.
Patru case mistuite de flăcări, în Bucureşti
Când am ajuns noi aici nu apucase să ia foc chiar aşa, între timp a început să iasă fum, probabil unde s-a transmis fumul
Unde se duc, unde dorm? Casele s-au făcut praf!
- "Un om scris cu litere de aur". Povestea lui Sorin, voluntarul ISU care nu are teamă de nimic şi ajută pe oricine...
- O femeie de 56 de ani şi-a incendiat propriul apartament, într-un bloc din Piatra-Neamţ. Motivul din spatele gestului
- Peste 400 de elevi şi 25 de profesori s-au autoevacuat, după ce un incendiu a izbucnit la chioşcul din curtea unei...
Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de străzile înguste şi de lipsa hidranţilor din zonă.
Au căutat hidrantul, hidrantul blocat, a mai venit una, tot fără apă, tot cu scară şi toate cele, şi nici aia nu avea de unde să ia apă.
Am avut noroc că am pus noi furtunurile de la cişmea şi s-au urcat oamenii, copiii noştri şi-au salvat casa.
Pagube uriașe, după incendiul din Ferentari
Ana Grigore, reporter Observator: După mai bine de două ore de la izbucnirea incendiului, pompierii încă se chinuie să stingă ultimele focare de la nivelul acoperişurilor. În total, 400 de metri pătraţi s-au făcut scrum.
Petrică Epure - ISUBIF: Intervenim cu 13 autospeciale cu apă şi spumă. Este o intervenţie dificilă având în vedere spaţiul foarte mic dintre clădiri, posibilitatea de propagare la clădirile învecinate fiind foarte, foarte mare şi cu greu am reuşit să îl localizăm în limitele găsite.
Din fericire nu au fost înregistrate victime, însă pagubele materiale sunt însemnate. Urmează, acum, ca pompierii sa stabilească de la ce a pornit focul.