Fără precedent în America: Război total între Donald Trump şi CNN, transmis în direct, în toată lumea. Voi sunteţi "ştiri false"! (VIDEO)
Donald Trump s-a dezlănţuit împotriva CNN, într-o conferinţă de presă televizată în toată lumea. Preşedintele ales al Americii a izbucnit furios, în faţa unui reporter al faimoasei televiziuni: voi sunteţi "ştiri false"!
De Redactia Observator la 11.01.2017, 21:31Donald Trump s-a dezlănţuit împotriva CNN, într-o conferinţă de presă televizată în toată lumea. Preşedintele ales al Americii a izbucnit furios, în faţa unui reporter al faimoasei televiziuni: voi sunteţi "ştiri false"!
Cu doar câteva zile înainte de a depune jurământul ca Preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump a avut o conferinţă de presă, în care şi-a pierdut cumpătul. Atunci când reporterul CNN Jim Acosta a vrut să-i pună o întrebare, el a izbucnit, cu furie.
"Televiziunea voastră e groaznică", a spus Trump.
A urmat un dialog dur, la care au asistat nu doar cei din sală, ci telespectatori din toată lumea, pentru că evenimentul era transmis în direct de toate marile televiziuni şi agenţii de ştiri.
- ŞOCANT! Un bărbat mort de mai multe zile, găsit cu faţa muşcată de câini în locuinţa sa
- Şcolile sunt ÎNCHISE joi în 11 judeţe şi în Capitală. Cursurile vor fi suspendate parţial în alte 11 judeţe
- Caz ÎNFIORĂTOR! O fetiţă de 7 ani a fost găsită cu gâtul tăiat pe un câmp. În urmă cu două săptămâni,...
"Ne daţi ocazia să punem o întrebare?" a repetat reporterul CNN.
"Linişte, linişte!", i-a replicat Donald Trump.
Iar când reporterul a repetat întrebarea, Donald Trump s-a dezlănţuit.
Nu! Nu o să vă las să puneţi nicio întrebare! Nu-ţi dau voie să pui nicio întrebare. Voi sunteţi "ştiri false"!
Supărarea lui Trump vine după ce CNN a difuzat ştiri despre un presupus raport al serviciilor secrete, care avertiza că Rusia l-ar putea şantaja pe Preşedintele ales al SUA pentru că, în escala lui la Moscova, ar fi plătit prostituate. Raportul, publicat iniţial de Buzfeed, ar fi fost însă opera unui fost agent al serviciilor britanice, şi nu există dovezi că informaţiile pe care le conţine ar fi reale.