Un restaurant din Japonia vinde carne de urs la automat ca să atragă turişti. Cât costă un pachet
Într-un aparat amplasat într-o gară din Japonia se vinde carne de urs. Este metoda prin care un restaurant local încearcă astfel să-i atragă pe turiștii dispuși să încerce ceva inedit. Un pachet cu carne costă aproximativ 17 dolari americani.
De Redactia Observator la 03.04.2023, 15:42Aparatul a fost instalat în luna noiembrie a anului trecut în apropierea stației Tazawako din Akita. Un restaurant local încearcă astfel să-i atragă pe turiștii dispuși să încerce ceva inedit. Carnea provine de la urși sălbatici, capturați în regiune de membrii unui club de vânătoare, relatează Mediafax.
Un reprezentant al restaurantului susține că produsul "carne de urs negru are un gust curat și nu se întărește, chiar și la rece".
Aparatul vinde între 10 și 15 pachete de carne pe săptămână
"Poate fi savurată într-o gamă largă de feluri de mâncare, de la tocăniță la fripturi", au spus reprezentanții restaurantului pentru ziarul japonez The Mainichi.
Produsul este disponibil doar în timpul sezonului de vânătoare de urși, iar aparatul de lângă gară vinde între 10 și 15 pachete de carne pe săptămână. Cererea este mai mare, dar proprietarii nu au suficientă carne pentru a o acoperi.