Antena LIVE

Curs valutar

Astăzi e Lună Plină! Cum ne afectează - aflăm din Horoscop

Legenda spune că, la moment de Lună Plină, organismele noastre sunt hiperactive și că nu avem nevoie de foarte multe resurse sau somn pentru a funcționa. Sigur, efectele nu sunt aceleași pentru toată lumea, dar s-ar putea să auziți oameni care povestesc despre cum au dormit ca bebelușii (adică s-au trezit din oră în oră) toată noaptea sau oameni care nu și-au găsit somnul.

De la 14.12.2016, 11:37
WhatsApp
Galerie (2)

Legenda spune că, la moment de Lună Plină, organismele noastre sunt hiperactive și că nu avem nevoie de foarte multe resurse sau somn pentru a funcționa. Sigur, efectele nu sunt aceleași pentru toată lumea, dar s-ar putea să auziți oameni care povestesc despre cum au dormit ca bebelușii (adică s-au trezit din oră în oră) toată noaptea sau oameni care nu și-au găsit somnul.

Ca orice Lună Plină care se respectă, aduce cu sine un moment tensionat, dar și cu un potențial foarte mare - vorbim despre tensiuni în relații. Luna Plină este o opoziție între Soare și Lună, cele două se află la puncte opuse. Dar, dacă stăm puțin să ne imaginăm, cele două elemente opuse (Soarele în Săgetător și Luna în Gemeni) sunt legate de o axă. Și asta înseamnă că au ceva în comun. E ca un dans. Ai nevoie de doi oameni pentru tango.

În plus, dacă vă simțiți triști, plictisiți sau singuratici, din nou, nu vă speriați, este influența înțeleptului Saturn, care ne aduce aminte că avem nevoie să rezolvăm și elemente personale, să fim ceva mai maturi și mai responsabili. Influența lui Saturn începe să dispară și o dată cu ea dispare și negativismul resimțit în ultimele zile.

Ei bine, combinația dintre cele două ecuații ar trebui să dea o zi aparent banală, dar cu o intensitate foarte mare latentă. Sfatul în aceste zile este să aveți grijă în trafic, să încercați să nu vă enervați prea tare și, dacă se poate, să evitați conflictele.

Pe acelaşi subiect

BONUS: Mercur retrograd începe oficial abia pe data de 18, dar, din motive pe care încă le mai cercetez, efectele sale sunt în plină manifestare. De la pene de curent, telefoane care nu răspund la comenzi, internet cu porția, întârzieri de tot felul, da, este Mercur retrograd. Despre el voi vorbi într-o analiză viitoare.

Până atunci, hai să vorbim despre fiecare zodie în parte și să vedem care sunt tendințele pentru Luna Plină. Nu uitați, Luna Plină reprezintă faza finală a momentului de Lună Nouă, care a fost fix în urmă cu 14 zile, deci încercați să identificați ce gândeați/făceați/sperați în urmă cu două săptămâni și în ce fază sunteți astăzi.

Zodii:

BERBEC - Dacă ai crezut că programul tău se va relaxa în perioad asta, te-ai înșelat. Se pare că abia acum începe agitația. Totuși, s-ar putea să îți găsești cuvintele potrivite în perioada asta, probabil ai simțit și tu că trebuie să faci o schimbare de discurs.

TAUR - A venit momentul să te ocupi și de nevoile tale, nu doar de nevoile altora. O perioadă bună pentru a clarifica situații financiare și pentru a concretiza idei de acum 14 zile referitoare la finanțe. Ca de obicei, tu știi mai bine ce ai de făcut și cum ai de făcut.

GEMENI - Luna Plină te vizează în mod direct. Ai nevoie de mai multă atenție din partea celor din jur și e indicat să eviți manifestările copilăroase. Altfel, cine ești tu? Cu ce te ocupi? Care sunt calitățile și defectele tale? Sunt întrebări mai mult sau mai puțin existenționale care te macină în perioada asta.

RAC - După o perioadă destul de activă, acum s-ar putea să simți nevoia de singurătate. Nu să renunți la viața socială, dar să petreci mai mult timp cu tine. Cauți să te detașezi de agitația zilnică și unii chiar ar putea considera că ești mai distant, mai rece. Ceea ce pentru un Rac este inadmisibil, nu?

LEU - Ești ceva mai rebel în perioada asta, cel puțin la nivel de comunicare, dar atragi oameni interesanți în jurul tău. Oricum, Leului nu îi este greu să atragă oameni în jur, dar de data asta sunt persoane cu care rezonezi, cu care ai foarte multe în comun și oameni care s-ar putea să îți fie de ajutor pe viitor.

FECIOARĂ -  Viața ta socială primește un plus de energie și simți că ai prins un val bun. Acum redescoperi popularitatea, total atipic pentru zodia ta, care, în mod teoretic, preferă să își facă treaba cuminte, în pătrățica ei. Ei bine, gata, acum vrei să te faci văzut și reușești.

BALANȚĂ - Ești pregătit să faci o schimbare de viziune. Îți schimbi perspectiva și te pregătești pentru o viață cu totul și cu totul nouă. E foarte greu de definit exact un capitol, dar ai de unde să alegi modificări de setări, presetări și mentalități.

SCORPION - Pare să fie o zi bună pentru a rezolva datorii și situații din trecut care te țin pe loc. Intensitatea cu care urmărești filmele din jur s-ar putea să te obosească, deci este esențial să nu uiți să te mai și odihnești. Și odihna nu are întotdeauna legătură cu somnul, deci relaxează-te. Zen!

SĂGETĂTOR - Acum  este momentul să te concentrezi pe relațiile și nevoile partenerului de viață. Dacă în urmă cu două săptămâni am vorbit despre tine și despre ce vrei tu de la viață, acum este momentul să vezi viața prin unghiul cuplului. Ce avantaje și dezavantaje există într-un cuplu? Vrei să faci parte dintr-un cuplu?

CAPRICORN - Sunt posibile schimbări majore la locul de muncă. Și ar trebui să aibă legătură cu ce ai demarat / gândit în urmă cu două săptămâni. Este o perioadă bună pentru a renunța la obiceiuri nocive și pentru a demara un stil de viață mai sănătos. Și asta înseamnă și somn și mâncare, nu doar muncă și strategii.

VĂRSĂTOR - După o perioadă destul de agitată, acum îți aduci aminte cât de important este să te relaxezi și să te distrezi. Dacă este cazul, dedici mai mult timp copiilor. Altfel, te transformi chiar tu într-un copil și te ții de glume. Explică-i și vecinului Capricorn cum se fac!

PEȘTI - În ultimele două săptămâni ai avut foarte multă treabă la nivel de carieră și acum a venit momentul să te ocupi și de familie. Poate ai obosit, poate mai poți, dar nu ar fi rău să te îndrepți și spre lumea interioară, pe care ai cam neglijat-o în ultimul timp.

Dezideriu - Consultant în astrologie

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Acestea sunt cele mai periculoase orașe mari din Europa. Hoții sunt aproape...
Fanatik.ro
Publicat 30.09.2024
„Dacă nu puteți să ajutați, măcar nu ne încurcați”. Cum umilește...
spotmedia.ro
Publicat 30.09.2024
Cum au ascuns chinezii că li s-a scufundat cel mai nou submarin nuclear
spotmedia.ro
Publicat 27.09.2024
Cele trei ZODII norocoase care se pot îmbogăți de pe urma moștenirilor. Mihai...
Gandul
Publicat 28.09.2024
Partea nevăzută a vieții unor români din Suedia. „A început să arunce...
Adevărul
Publicat 30.09.2024
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș...
A1
Publicat 25.09.2024
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2024. Leii se gândesc la fericirea lor. Află ce...
CaTine
Publicat 30.09.2024
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată...
spynews.ro
Publicat 25.09.2024
Un fanatic al fotbalului ridică în picioare stadioane, dar nu cu mingea »...
GSP
Publicat 29.09.2024
Horoscop octombrie 2024. Schimbări dramatice, decizii importante, șanse unice...
Click.ro
Publicat 29.09.2024
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din...
Useit
Publicat 28.09.2024
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la...
Redacţia.ro
Publicat 27.09.2024
VIDEO. A nins în România. Drumarii intervin cu utilaje şi dau cu material...
libertatea.ro
Publicat 30.09.2024
Hailey Bieber a mers la biserică îmbrăcată cu o haină luxoasă de 5700 de...
ZU
Publicat 30.09.2024
Pui Marsala. Rețetă de pui cremos cu ciuperci, în sos de vin
Hello taste
Publicat 29.09.2024
Rețete sănătoase de smoothie pentru gravide. Ce recomandă nutriționiștii să...
Deparinti
Publicat 29.09.2024
Motivul pentru care un primar l-a amendat de 28 de ori pe un milionar român:...
ziare.com
Publicat 30.09.2024
Kate del Castillo face istorie la Hollywood, însă rămâne fidelă principiilor...
Happy
Publicat 30.09.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Cât de des poți lua ibuprofen dacă ai peste 50 de ani. Ce efecte secundare...
Medicool
Publicat 30.09.2024
Naşul lui ”Bocciu” face acuzaţii halucinante! Rapid, incriminată pentru...
orangesport.ro
Publicat 26.09.2024