Un bărbat din Vaslui şi-a violat copilul, sub ochii mătuşii. Mama fetiţei e în şoc şi repetă într-una "ce-a avut cu ea"

Publicat: 14.12.2016, 11:05.
Actualizat: 14.12.2016, 11:25

Caz socant la Vaslui. Un tată model, iubitor, drăgăstos şi cu frica lui Dumnezeu a devenit bestie la băutură şi a făcut ce nu l-ar fi crezut nimeni în stare. Şi-a violat fiica cea mare.

Un bărbat din Vaslui şi-a violat copilul, sub ochii mătuşii. Mama fetiţei e în şoc şi repetă într-una "ce-a avut cu ea"

Caz socant la Vaslui. Un "tată model, iubitor, drăgăstos şi cu frica lui Dumnezeu" a devenit bestie la băutură şi a făcut ce nu l-ar fi crezut nimeni în stare. Şi-a violat fiica cea mare.

O fetitã de 12 ani, elevã în clasa a VI-a, a fost violatã de propriul tatã, care era sub influenta alcoolului, chiar în seara alegerilor locale, în timp ce mama fetei era la muncã. Licã Melinte, din satul Popeni, comuna Zorleni era cunoscut în sat ca fiind un om echilibrat, familist si care îsi iubea cei trei copii, (douã fete de 12 si 8 ani, precum si un bãietel de 2 ani).

În ziua de 11 decembrie, în timp ce sotia sa era la muncã, la un magazin din sat, femeia a fost anuntatã de vecini cã se aud tipete la ea acasã. A alergat într-un suflet si, dupã cum spun vecinii, l-a gãsit pe sotul ei în timp ce îsi viola fiica cea mare, de 12 ani. Cert este cã ea a sunat la 112 anuntând oroarea, politistii venind urgent la fata locului.

Citește și:

Fata de 12 ani s-a luptat cu tatãl ei, fiind plinã de vânãtãi, dupã cum reiese din consultul medico-legal efectuat. S-a opus cât a putut bestiei de tatã, care si-a pierdut complet mintile de la alcoolul consumat pe 11 decembrie. În apãrarea fetei a sãrit o mãtusã de-a lor, care stãtea cu ei, având grijã de copii. “Licã a sãrit la ea cu cutitul. Fata tipa, mãtusa tipa, însã pe Licã nu l-a deranjat decât sotia, care i-a întrerupt … plãcerea. Atunci si-a luat pantalonii pe el si a început sã o alerge pe sotia sa pe drum”, ne-a relatat o vecinã de-a familiei Melinte.

“Politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad efectueazã cercetãri fatã de un bãrbat, în vârstã de 34 de ani, din comuna Zorleni, cercetat sub aspectul sãvârsirii infractiunii de viol, faptã comisã asupra unei minore în vârstã de 11 ani. Cercetãrile au fost demarate urmare a sesizãrii primite de politisti prin apelul unic de urgentã 112 din partea mamei minorei. Din investigatiile efectuate s-a stabilit faptul cã, în seara de 11 decembrie a.c., bãrbatul a mers în camera minorei si a întretinut, prin constrângere, relatii sexuale cu aceasta. Politistii au probat activitatea infractionalã a bãrbatului si l-au retinut pentru o perioadã de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, respectiv Judecãtoria Bârlad cu propunerea de luare a unei mãsuri preventive. Instanta a admis propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad si a emis pe numele bãrbatului mandat de arestare preventivã pe o perioadã de 30 zile”, a precizat Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Fata violatã a fost imediat securizatã într-un centru specializat al Directiei de Protectie a Copilului din Bârlad, unde, fiind în stare de soc dupã tot ceea ce a trãit din cauza tatãlui sãu, este consiliatã psihologic. “Am solicitat o anchetã socialã la domiciliul mamei, iar dupã ce fata îsi va reveni din soc, va fi reintegratã în familia sa, la mamã. Deocamdatã, ea este inclusã într-un program de consiliere psihologicã, trauma trãitã fiind foarte mare”, a precizat Irina Câmpeanu, purtãtorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Mama fetitei este bulversatã de tot ce-au trãit ea si copila ei, neputând sã creadã cã tatãl celor trei copii ai ei, bãrbatul care era stâlpul casei si îsi iubea copiii ca pe ochii din cap, a putut sã facã asa ceva! “Nu vreau decât sã-l întreb ce-a fost în mintea lui?”, spune mereu femeia, si ea în stare de soc emotional, deoarece a rãmas cu trei copii minori, traumatizatI, iar bãrbatul alãturi de care trãia de 13 ani riscã acum ani grei de închisoare pentru batjocorirea fiicei lor de 12 ani!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.