Antena LIVE

Curs valutar

Horoscop 16 martie 2018. Bani pentru mai multe zodii, noroc în dragoste şi conflicte cu şefii

Horoscop 16 martie 2018. Vibraţia zilei: este o vineri pe care ar fi bine să o petreceţi în compania celor dragi.

De la 15.03.2018, 17:08
Horoscop 16 martie 2018. Cheltuieli, dragoste şi conflicte cu şefii. Previziuni astrologice pentru toate zodiile pixabay.com

Horoscop 16 martie 2018. Vibraţia zilei: este o vineri pe care ar fi bine să o petreceţi în compania celor dragi. Dacă obişnuiţi să vă faceţi planuri singuri, nu fiţi egoişti de această dată! Alăturaţi-vă familiei sau prietenilor şi veţi avea de câştigat!

Peştii sunt imbatabili, Vărsătorii şi Scorpionii vor avea noroc în dragoste, Gemenii trebuie să evite eventualele conflicte cu şefii. Iar Capricornii trebuie să fie atenţi la cheltuieli.

Horoscop 16 martie 2018 pentru Berbec

Berbecii nu par să fie într-o formă bună astăzi pentru a găsi soluţii la problemele care cer soluţii şi gândire logice. Riscaţi să rataţi chiar şi în situaţiile pe care, în mod normal, le rezolvaţi imediat. Puteţi să depăşiţi acest "deficit de logică" dacă reuşiţi să vă scoateţi capul din nori. Aveţi timp destul să visaţi mai târziu, după ce vă terminaţi treaba. Apropo, nu încercaţi să pasaţi responsabilitatea către alţi colegi, pentru că astăzi sunt cam la fel ca voi: cu capul în nori şi visători!

Pe acelaşi subiect

Horoscop 16 martie 2018 pentru Taur

Taurii ar trebui să reducă sensibil motoarele în această zi de vineri. Ca să nu fiţi afectaţi de oboseala adunată până acum, e bine să vă folosiţi energia doar pentru a rezolva situaţiile urgente. Aşa că, aveţi grijă să luaţi o pauză şi ar fi bine să vă gândiţi la lucrurile plăcute pe care nu aţi reuşit să le faceţi din cauza lipsei timpului liber. De asemenea, nu ezitaţi să luaţi în calcul şi un somn lung şi adânc, vă va ajuta să vă reveniţi!

Horoscop 16 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii nu par dispuşi astăzi să asculte sfaturile superiorilor. Aşa că, e posibil să faceţi proiectul de la job într-un mod diferit de cel pe care vi l-a cerut şeful, bazându-vă doar pe intuiţia voastră. Dacă veţi proceda astfel, odată ce aţi terminat, şeful vă va invita la o discuţie şi nu va fi tocmai plăcut... S-ar putea să vă acuze de neprofesionalism. E doar un avertisment, astfel că ar fi bine să vă schimbaţi comportamentul la muncă!

Horoscop 16 martie 2018 pentru Rac

Ziua de vineri nu aduce pentru Raci nici bucurie, nici necaz. La muncă, tot ce v-aţi planificat să faceţi astăzi se va îndeplini. Veţi întâmpina şi mici obstacole pe care le veţi depăşi, dar seara vă veţi simţi foarte obosiţi! E bine să nu vă faceţi planuri de a ieşi prin oraş, pentru că s-ar putea să aveţi chef să leneviţi. Mai bine gândiţi-vă să faceţi ceva plăcut acasă, poate o petrecere cu prietenii, ca să vă destindeţi?

Horoscop 16 martie 2018 pentru Leu

Leii vor fi ocupaţi astăzi cu... tehnologia! Un gadget ori un produs electronic pe care vi l-aţi dorit atât de mult şi l-aţi cumpărat s-ar putea să vă dea bătăi de cap. Din anumite motive, refuzaţi să vă uitaţi pe instrucţiuni, iar asta se va dovedi o mare greşeală. Acest dispozitiv, care poate fi mânuit chiar şi de un copil, vă va consuma astfel multă vreme. Atenţie, aşadar, la încăpăţânare!

Horoscop 16 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioarele ar trebui astăzi să nu-şi ocupe timpul cu activităţi care nu aduc un beneficiu practic. E bine să o lăsaţi mai moale cu conversaţiile pe reţelele sociale, convorbirile telefonice lungi şi jocurile pe telefonul mobil. Toate aceste "mici plăceri" vă vor mânca timp preţios, pe care ar fi mai bine să îl petreceţi alături de familie. Faceţi puţină curăţenie, pregătiţi cina pentru cei dragi şi bucuraţi-vă alături de ei de weekendul care bate la uşă!

Horoscop 16 martie 2018 pentru Balanţă

Balanţele primesc astăzi o veste foarte bună despre cineva foarte apropiat. E posibil chiar să simţiţi puţină invidie pentru că prietenul sau ruda a reuşit într-un timp foarte scurt o asemenea realizare, la care râvniţi şi voi. Partea bună e că asta vă va motiva. Aşa că, atunci când veţi privi în ochi pe fericitul câştigător, nu vă arătaţi invidia nici prin cuvinte, nici prin gesturi. Apoi, când veţi rămâne singuri, vă veţi gândi cum să aveţi şi voi o astfel de realizare.

Horoscop 16 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii vor avea astăzi cheia relaxării. Veţi reuşi să treceţi cu uşurinţă peste toate problemele şi proiectele de la serviciu, iar seara veţi lua startul în weekend cu bună-dispoziţie. Veţi petrece seara într-o cafenea, bârfind cu prietenul sau prietenii cei mai buni. Iar, mai târziu, s-ar putea să vă fie aliat chiar Cupidon: veţi cunoaşte o persoană foarte plăcută, care s-ar putea să-şi facă intrarea în viaţa voastră!

Horoscop 16 martie 2018 pentru Săgetător

Aveţi grijă, dragi Săgetători, pentru că astăzi s-ar putea să vă petreceţi ziua la muncă în compania unui coleg pe care nu-l agreaţi. Este foarte posibil să fiţi nevoiţi să lucraţi împreună la un proiect şi asta vă va provoca iritare şi s-ar putea să aveţi reacţii nervoase. Totuşi, nu e recomandabil să vă apelaţi şeful ca să vă scutească de acest gen de muncă. Din anumite motive, această persoană pe care nu o agreaţi este în graţiile superiorilor, aşa că o discuţie cu şeful nu va fi de folos.

Horoscop 16 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii, dacă şi-au propus astăzi să facă o achiziţie scumpă, s-ar putea să aveţi probleme. Produsul s-ar putea să nu fie disponibil, iar atunci veţi pierde timp cu înfrigurare ca să găsiţi pe Internet ceva similar. Veţi face achiziţia, dar veţi plăti mai mult decât v-aţi aşteptat. E posibil ca, din cauza asta, să împrumutaţi nişte bani de la un apropiat şi nu vă veţi simţi chiar confortabil. 

Horoscop 16 martie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorii trebuie să se înţeleagă bine cu părinţii persoanei iubite. Veţi obţine astfel un sprijin binevenit pentru câteva probleme importante. Persoana iubită va fi surprinsă de reuşita voastră, mai ales că, se pare, nu se baza cu sinceritate pe ajutorul părinţilor. Dacă vă reuşeşte planul, e bine să îl aplicaţi şi dăţile următoare, pentru că va da roade!

Horoscop 16 martie 2018 pentru Peşti

Sfârşitul acestei săptămâni de lucru vine pentru Peşti cu veşti una mai bună ca alta! Chiar înainte de a pleca de la muncă şi de a intra în weekend, veţi fi lăudaţi de şefi, ca unii dintre angajaţii pe care se pot baza oricând. Veţi petrece apoi un timp singuri, probabil la cumpărături, pentru a vă lua lucruri noi. Dar la finalul acestei sesiuni de shopping vă veţi trezi în compania unei persoane de sex opus foarte atrăgătoare şi s-ar putea să fie începutul unei legături romantice.

(Sursa)

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Stațiunea abandonată, de la munte, care încearcă să renască din propria...
Fanatik.ro
Publicat 20.09.2024
Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia
spotmedia.ro
Publicat 19.09.2024
Cu câți lei a ajuns să se vândă 1 kg de vinete, în Carrefour. Reacția...
Gandul
Publicat 21.09.2024
Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete...
Adevărul
Publicat 21.09.2024
Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii s-a căsătorit! Fostul iubit al lui Hannelore...
A1
Publicat 21.09.2024
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să se...
CaTine
Publicat 21.09.2024
Irinel Columbeanu și-a găsit liniștea alături de o altă femeie! Cine îi...
spynews.ro
Publicat 20.09.2024
Viața în România a unui străin aflat la 11.000 km distanță de casă. Ce a...
GSP
Publicat 21.09.2024
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea!...
Click.ro
Publicat 20.09.2024
Cum se schimbă creierul femeilor în timpul sarcinii. Efectul real a fost...
Useit
Publicat 22.09.2024
Opincile tradiționale, moda anului! Gemenele Suzana și Daciana Vlad îmbină...
Money.ro
Publicat 28.06.2024
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum...
Redacţia.ro
Publicat 20.09.2024
Dunărea a inundat un întreg oraș aflat la 25 km de Budapesta. Viitura ajunge...
libertatea.ro
Publicat 21.09.2024
Britney Spears a dezvăluit că a eliminat oameni din viața ei din cauza...
ZU
Publicat 21.09.2024
Clătite cu mere în aluat, aromate cu scorțișoară
Hello taste
Publicat 21.09.2024
Sarea în alimentația bebelușului. Cât de sănătoasă este și de la ce...
Deparinti
Publicat 21.09.2024
Ce comisari riscă refuzul Parlamentului European. Legături cu Federația Rusă...
ziare.com
Publicat 21.09.2024
Fiica faimoasei Adamari López este model la vârsta de 9 ani. Alaïa a îmbrăcat...
Happy
Publicat 20.09.2024
Ce este Rage Therapy. Cum funcționează această tehnică psihologică
Medicool
Publicat 21.09.2024
"Spun de trei ani! Asta e problema la Rapid". Daniel Pancu a intervenit şi a...
orangesport.ro
Publicat 19.09.2024