Antena Meniu Search
x

Horoscop 14 martie 2018. Bani mulți, cadouri scumpe și concedieri. Informații la zi pentru toate zodiile

Horoscop 14 martie 2018. O zi de miercuri total bizară, cu Fecioara care face bani din nimic, Taurul bagă adânc mâna în buzunar pentru a plăti infidelitatea.

Horoscop 14 martie 2018. Bani mulți, cadouri scumpe și concedieri. Informații la zi pentru toate zodiile - pixabay.com

Horoscop 14 martie 2018. O zi de miercuri total bizară, cu Fecioara care face bani din nimic, Taurul bagă adânc mâna în buzunar pentru a plăti infidelitatea, iar Berbecul lovește frontal dușmanii.

Racul pierde timpul gândindu-se la destin, Leul se ceartă cu șeful, iar Scorpionul minte puțin, mimând o lipsă în exprimare.

Horoscop 14 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul pe 14 martie 2018 nu va fi fericit să viziteze o anumită persoană. O să vă amintițide fiecare conflict care a apărut între voi în trecut, dar sunteți pregătit mental pentru noi atacuri. Oricum, nefericit cel ce atacă direct un Berbec. Totuși, acestă persoană se va comporta incredibil de modest și va prietenoasă față de dvs. Acest lucru nu ar trebui să vă adoarmă vigilența. Fiți extrem de atenți, nu așteptați acțiuni pozitive din partea inamicului, pentru că pur și simplu nu este capabil de ele.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 14 martie 2018 pentru Taur

Taurul trebuie să-și petreacă acest mediu lucrând la căsnicia sa. Partenerul vostru va afla despre o infidelitate mai veche și trebuie să faceți tot ce vă stă în putință pentru a vă face partenerul să uite de un incident. Ați greșit enorm, așa că nu vă sfiiți să băgați adânc mâna în buzunar pentru un cadou devastator. O să uite repede supărarea, dar aveți grijă să îi aduceți aminte să nu mai aducă din nou vorba despre subiect, vă dezavantajează grav.

Horoscop 14 martie 2018 pentru Gemeni

Această zi îi va încânta și îi va surprinde pe Gemeni cu multe evenimente plăcute. La locul de muncă, veți fi anunțat ca sunteți cel care va obține un post foarte profitabil, pe care dumneavoastră, dar și mulți dintre colegii dvs. îl doreați. Seara, veți experimenta bucuria completă, primind un telefon de la un prieten apropiat. El vă va spune că o persoană drăguță a scăpat în sfârșit de actualul prieten. Decideți să acționați fără întârziere, pentru a câștiga inima acestei persoane.

Horoscop 14 martie 2018 pentru Rac

Racul nu ar trebui să-și petreacă ziua gândindu-se la destinul lor pe termen lung. Trăiți aici și acum, fără să vă faceți griji despre destin, este imposibil să știți ce vă este rezervat.  Tot ceea ce ar trebui să se întâmple în destinul tău se va întâmpla, indiferent cât de mult te gândești tu la asta. Ai răbdare și concentrează-te asupra acelor lucruri care nu necesită sau nu suportă nici cea mai mică întârziere. În timp ce sunteți angajați în această rutină, timpul va curge ca apa și nu nici veți observa cum va veni ziua de mâine.

Horoscop 14 martie 2018 pentru Leu

Pe 14 martie 2018, Leii vor găsi o persoană foarte interesantă. În timp ce discutați o problemă de actualitate cu persoana respectivă, activitatea dvs. principală va fi uitată. Încercați să vă întrerupeți dialogul cât mai curând posibil pentru a vă întoarce la îndatoririle dvs. profesionale. În caz contrar, veți purta o conversație foarte dificilă cu superiorii voștri. În plus, șeful vă va avertiza cu strictețe că nu va tolera să vă petreceți orele de lucru pe propriile dvs. interese. Pentru că sunteți Leu și nu tolerați astfel de comportamente, e posibil să fiți dat afară astăzi de la locul de muncă. Încercați să evitați asta.

Horoscop 14 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara în aceasta zi va câștiga un obiect scump, foarte util pentru acasă. Un accident al sorții se va transforma într-o șansă uriașă de câștig. În timp ce vă aflați la cumpărături, ochii vi se vor așeza pe persoană deosebit atractivă și imediat un impuls electric puternic îți va trece prin suflet. Nu ratați momentul pentru a obține informațiile de contact ale persoanei respective și faceți totul pentru a vă întâlni din nou într-un mediu mai convenabil. Sunteți Fecioară, adică foarte sociabil și inteligent. N-ar trebui să aveți probleme.

Horoscop 14 martie 2018 pentru Balanță

În 14 martie, Balanța va uita despre principiile lor morale călăuzitoare. Este vorba despre acea grabă ciudată cu care te apropii de o persoană foarte frumoasă. Tu și ea va rămâne veți rămâne într-o atmosferă romantică în această seară, și fără vreo întârziere decide să vă numiți un cuplu. Tu și pasiunea ta nu vă opriți un minut să vă gândiți la ce impresie o să faceți în general, având în vedere că tu tocmai ai ieșit dintr-o relație cu fulgere, în care ai făcut totul ca să-ți recapeți iubita, iar ea o să vă vadă pe amândoi, având în continuare impresia că o dorești. Te-a părăsit să-ți dea o lecție, ea încă te iubește. Ai mare grijă cum faci.

Horoscop 14 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii vor găsi dificilă alegerea cuvintelor pentru a-și exprima sentimentele. Ca rezultat, nimeni nu va intelege emotiile voastre, iar multi vor lua cum vor dori tot ceea ce ati incercat sa le transmiteti. Din cauza unei asemenea erori, s-ar putea ca nunta pe care o pregătiți să nu mai aibă loc, iar partenerul vostru să ridice uluit din sprâncene, în fața inabilității voastre de a fi total sinceri. Aveți o pată pe suflet, despre care nu puteți vorbi, iar asta o să vă distrugă, încet, viața.

Horoscop 14 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii vor petrece această miercuri desfășurând un proiect de familie (reparații, relocări sau curățenie generală). Veți fi încredințat cu principala parte a acestor locuri de muncă plictisitoare, în timp ce întreaga familie este la locul de muncă. Seara, asistenții vor începe să apară, iar munca va merge mult mai repede. Cu toate acestea, până la sfârșitul acestei zile dificile, veți fi foarte obosiți. Vă recomandăm să mergeți la culcare cât mai curând posibil, deoarece mâine nu veți avea mai puțin de lucru.

Horoscop 14 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornul în această zi va fi jenat de cererea cuiva. Nu veți putea să refuzați, să depășiți moralitatea și tot ceea ce vă sfătuiește conștiința. După ce ați îndeplinit această solicitare, veți încerca să uitați totul despre evenimentele zilei, dar nu veți putea. Aveți și alte opțiuni. Imediat după ce ați auzit această propunere neobișnuită, găsiți curajul de a renunța. Nu vă fie teamă de asumarea unei decizii.

Horoscop 14 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi va trebui sa aleaga un nou traseu pentru viitorul lor profesional. Auzind de o ofertă foarte tentantă, te vei afla într-o problemă, căci poziția curentă ți se potrivește pe deplin. Dacă vă decideți să lăsați totul așa cum este acum, nimeni nu vă va judeca. Astfel, veți continua să fiți înconjurați de colegi bine cunoscuți, îndeplinind îndatoriri care ți-au devenit deja bine cunoscute, dar vei rămâne cu regretul că ai renunțat la mai mulți bani, care cu siguranță ți-ar fi fost de folos. Gândește-te bine,

Horoscop 14 martie 2018 pentru Pești

Pestii in aceasta zi vor fi foarte multumiti de o conversatie cu o persoana necunoscuta. Această persoană va lăuda apariția dvs. în mai multe moduri, numindu-vă practic standardul de frumusețe și atracție. Toate acestea sunt doar o păcăleală. Ar fi o greșeală să dai crezare unor astfel de cuvinte. Cel mai teribil lucru este acela că, apropiindu-vă de noul dvs. admirator, veți pierde partenerul de relație actual.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Inedit » Horoscop 14 martie 2018. Bani mulți, cadouri scumpe și concedieri. Informații la zi pentru toate zodiile