Antena LIVE

O adolescentă s-a prefăcut că este moartă pentru a scăpa de ucigaşul prietenei sale. Bărbatul i-a înjunghiat colega, apoi a încercat să o stranguleze şi pe ea, in Ohio

Presa străină prezintă un caz şocant petrecut în 2000: o tânără a fost nevoită să se prefacă moartă, pentru a scăpa cu viaţă din mâinile unui bărbat care îi omorâse cea mai bună prietenă.

De la 18.10.2021, 12:36
Galerie (2)
Cele două prietene au fost atacate de un tânăr pe care au vrut să îl ajute să ajungă acasă Profimedia

Brandi Hicks a fost nevoită să joace apeleze la această tactică pentru a scăpa de un bărbat care încerca să îi pună capăt zilelor, aruncând-o de pe un pod, asta după ce înainte asistase la uciderea celei mai bune prietene care a fost aproape decapitată într-un atac îngrozitor, scrie Daily Star.

Cele două colege, Elizabeth Reiser, în vârstă de 17 ani şi Brandi Hicks, cu un an mai mare şi-au dorit să petreacă împreună o seară în oraş pentru a sărbători trecerea examenelor finale de la liceu, moment în care au fost abordate de un bărbat care le-a implorat să îl ducă acasă, motiv pentru care le-a şi oferit 20 de dolari pentru a se putea urca în maşina uneia dintre fete. "Omul acela a vorbit o bună bucată de timp cu Liz şi Brandi. Liz a simţit că ceva nu este în regulă, dar Brandi a considerat că fiind amândouă nu ar putea să se întâmple ceva", a povestit Becki Reiser, mama uneia dintre fete.

Obligată să asiste la uciderea celei mai bune prietene

În cele din urmă, fetele au hotărât să îl ajute pe bărbat şi i-au cerut detalii despre locul unde ar fi trebuit să îl lase. Însă brusc comportamentul omului s-a schimbat, iar vorbele lui au început să capete alt sens. Cele două prietene au oprit maşina şi l-au rugat pe bărbat să coboare, moment în care acesta a scos un cuţit şi l-a îndreptat spre acestea, obligând-o pe cea care se afla la volan să continue să conducă, spunându-i că trebuie să ajungă pe un câmp aflat la marginea oraşului.

Pe acelaşi subiect

Ajunşi la locul indicat, agresorul i-a legat fetei mâinile de volan cu şireturile de la pantofi şi a tras-o din maşină pe Liz, prietena acesteia, pe care a dus-o în câmp. Fiind imobilizată, Brandi nu a putut face altceva decât să aştepte. În tot acest timp, prietena ei era ucisă cu sânge rece, fiind înjunghiată de mai multe ori, până ce aproape a fost decapitată. Lovituri de cuţit i-au fost aplicate şi în spate, dar şi la nivelul feţei.

Lăsându-şi victima într-o baltă de sânge, bărbatul s-a întors la tânăra care era încă în maşină, a dezlegat-o şi a condus-o la locul crimei, unde a fost forţată să asiste la ultimele momente din viaţa celei mai bune prietene. Întorşi la maşină, criminalul a folosit o pereche de şosete pentru a şterge urmele de amprente de pe volan şi a dus-o pe fată în aproperea unei linii de cale ferată din apropierea râului Tuscarawas din New Philadelphia. 

Aici, tânăra de 18 ani a fost abuzată sexual în mod repetat, iar apoi agresorul a încercat să o stranguleze cu şireturile pe care mai devreme le folosise pentru a-i lega mâinile. Acesta a încercat de trei ori să o lase fără aer, după care a crezut că tânăra a murit. Cu toate acestea, fata şi-a recăpatat ca prin minune cunoştinţa, considerând că singurul mod prin care poate scăpa este să se prefacă moartă.

Deşi credea că fata a murit, bărbatul a continuat să o stranguleze, iar apoi a încercat să îi împingă trupul într-o prăpastie. Fata a plonjat în apa râului de sub calea ferată, unde a rămas plutind. Fără a face o mişcare care să arate agresorului că este încă în viaţă, Brandi a rămas acolo până când bărbatul a plecat. Imediat după ce acesta a părăsit zona, cu ultimele puteri fata a reuşit să se ridice şi să meargă pe strada principală acolo unde a cerut ajutorul unui şofer.

Criminalul, condamnat în acest caz la 96 de ani de închisoare

Ea a fost dusă de urgenţă la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind apoi audiată de oamenii legii cărora le-a povestit toate ororile la care ea şi prietena ei au fost supuse. În timpul audierilor de a doua zi, o femeia a sunat la biroul şefului local unde a spus că fiul ei a fost implicat într-o crimă pe care a comis-o cu o seară înainte. Femeia a oferit detaliile pe care le aflase de la ginerele ei, ceea ce l-a descris întocmai pe cel suspectat.

Un tânăr de 27 de ani, pe numele lui Matthew Vaca şi-a luat cumnatul şi l-a dus la locul tragediei, acolo unde a mărturisit oribila crimă. Tânărul era cunoscut în evidenţele poliţiştilor, fiind şi în trecut suspectat de ameninţarea cu moartea, furt şi fals în documente. Judecătorii l-au condamnat la 96 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Întrebarea zilei
Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Gigantul german care face angajări masive în România și oferă salarii bune....
Fanatik.ro
Publicat 17.05.2024
Ce pățești dacă ai băut o sticlă de apă din supermarket înainte să o...
Fanatik.ro
Publicat 17.05.2024
Curând vom fi martorii unui eveniment unic în viață
spotmedia.ro
Publicat 14.05.2024
În spatele ușilor închise. China mărește AJUTORUL pentru industria de...
Gandul
Publicat 14.05.2024
Femeia prinsă făcând plajă pe șalupa Poliției Locale din Timișoara a...
Adevărul
Publicat 16.05.2024
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această...
A1
Publicat 10.05.2024
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare....
CaTine
Publicat 16.05.2024
Carmen Grebenișan, totul despre partaj! Influencerița a spus lucrurilor pe nume:...
spynews.ro
Publicat 14.05.2024
Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul...
GSP
Publicat 08.05.2024
Cu ce trebuie să stropești trandafirii în luna iunie. Secretul grădinarilor...
Click.ro
Publicat 15.05.2024
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții....
Useit
Publicat 16.05.2024
1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival
Money.ro
Publicat 23.04.2024
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini...
Redacţia.ro
Publicat 16.05.2024
Cine este presupusul autor al tentativei de asasinat asupra premierului slovac....
libertatea.ro
Publicat 16.05.2024
Cardi B intenționa să arate „ca o femeie în vârstă” la Met Gala 2024....
ZU
Publicat 16.05.2024
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Hello taste
Publicat 16.05.2024
Înghețată cu iaurt și căpșuni. Un desert perfect pentru copilul tău
Deparinti
Publicat 16.05.2024
Noi reguli pentru țăranii care vând în piețe. ”Eram doctori...
ziare.com
Publicat 16.05.2024
William Levy revine în două proiecte profesionale noi. Actorul își continuă...
Happy
Publicat 16.05.2024
Proprietățile medicinale ale ceaiului de ananas. Cum îți poate sprijini...
Medicool
Publicat 16.05.2024
VIDEO | Soţia lui Băluţă a surprins şi reporterul cu ce a spus în interviu,...
orangesport.ro
Publicat 12.05.2024