Antena Meniu Search
x

Un criminal în serie, care a omorât peste 10 copii şi le-ar fi băut sângele, a fost ucis de vecini. Tânărul tocmai evadase din arest, în Kenya

Un tânăr din Kenya, care recunoscuse că a comis peste 10 crime - victimele fiind copii - a fost ucis în bătaie după ce reuşise să evadeze din celula unde era încarcerat. Masten Wanjala a fost urmărit de mulţimea furioasă până într-o locuinţă din oraşul său natal, Bungoma, unde oamenii i-au pus capăt zilelor.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 14:20

- Direcţia Investigaţii Criminale din Kenya

Un criminal în serie extrem de periculos, care a ucis peste 10 copii şi le-ar fi băut sângele, a fost pedepsit cu moartea de mulţimea furioasă, în Kenya. Masten Wanjala evadase din arestul poliţiei, înaintea procesului unde urma să fie judecat, dar în locul libertăţii spre care credea că se îndreaptă, a ajuns în mormânt. După ce autorităţile au anunţat dispariţia sa, noi informaţii citate de BBC arată că acesta s-a îndreptat spre casa părintească, unde vecinii l-au încolţit şi l-au bătut până la moarte. Potrivit comandantului de poliţie din Bungoma, tânărul ar fi sfârşit strangulat. 

Cine era criminalul în serie, care omora copii şi le bea sângele

Masten Wanjala trebuia să se prezinte miercuri la tribunal pentru a fi judecat în cazul asasinării a cel puţin 10 copii. În momentul în care au mers să îl preia, poliţiştii au observat că acesta a dispărut, scrie BBC. El fusese reţinut în vară, după o serie de crime pe care le-a comis în ultimii cinci ani. Trei ofiţeri de poliţie care erau de serviciu în momentul evadării sale au fost arestaţi.

Bărbatul a mărturisit că a drogat şi ucis mai mulţi băieţi, iar în timpul crimelor a băut sângele propriilor victime. Masten Milimo Wanjala a fost reținut de polițiști după ce în Kabete au fost găsite două cadavre ale unor copii de 12 și 13 ani. Totodată, oamenii legii au constatat că tânărul are legătură și cu alte câteva dispariții din ultimele luni, deși polițiștii spuneau la vremea arestării că nu este încă foarte clar care ar fi fost motivul care l-a împins să ucidă.

Suspectul i-a condus pe detectivi la locurile în care a comis crimele oribile, în multe dintre cazuri fiind tufișuri dese în apropierea plantațiilor de porumb. Poliția a declarat că Wanjala ar fi încercat să ceară bani de la părinții copiilor, în schimbul libertății lor. Se crede că tânărul avea doar 16 ani când a început să ucidă, iar prima sa victimă ar fi fost o fată de 12 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un criminal în serie, care a omorât peste 10 copii şi le-ar fi băut sângele, a fost ucis de vecini. Tânărul tocmai evadase din arest, în Kenya