Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Irina Fodor a anunțat un nou joc de amuletă. Ce temă de gătit dificilă a impus celor patru Chefi
Cei patru jurați ai emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a afla ce amuletă este pusă în joc în ediția 5, difuzată pe 27 martie 2024. Nu mică a fost surpriza celor patru Chefi când au aflat ce îi așteaptă.
De Redactia Observator la 27.03.2024, 21:15Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat o temă de gătit extrem de dificilă pentru cei patru bucătari de la Chefi la cuțite sezonul 13. Surpriza lor a fost mare atunci când au realizat ce trebuie să gătească, cine face degustarea, dar și ce amuletă este pusă la bătaie.
Ce trebuie să gătească Chefii și cine face degustarea
Nerăbdători, cei patru bucătari au așteptat să afle ce surprize le aduce confruntarea de azi pentru amuletă. „Bine ați venit, stimabili chefi! Mă gândesc că de la zi la zi vă obișnuiți din ce în ce mai mult și sper că vă simțiți din ce în ce mai acasă”, i-a întâmpinat Irina Fodor pe jurați, în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.
N-a durat mult și cei patru au început să își arunce „săgeți” și să încerce să își intimideze adversarii, semn că tensiunile încep să crească în bucătărie. „Vreau să vă spun doar câteva cuvinte: creativitate, inspirație, spontaneitate, versatilitate. Facem un tablou culinar poate. Toată lumea știe că ceea ce faceți voi în bucătăriile voastre durează mult mai mult. Ia zi, Richard, la restaurantul tău cât durează un preparat?”, a întrebat Irina Fodor.
- Chef Ștefan Popescu a câștigat amuleta de aseară la Chefi la cuțite, dar Chef Orlando Zaharia a acumulat cele...
- Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Gesturile neaşteptate la care a apelat chef Ştefan Popescu: "Dacă toți îmi...
- Provocarea celei de-a patra amulete, la Chefi la cuțite: jurații gătesc cu 13 ingrediente: ”Voi face una dintre...
„La restaurantul meu nu sunt preparate care durează mai puțin de 48 de ore și cea mai lungă farfurie la mine la restaurant durează 28 de zile s-o fac. Vreau să zic că munca pe care eu o fac eu aici, să muncesc în 60 de minute, e ceva extrem”, a zis Richard Abou Zaki.