Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Gesturile neaşteptate la care a apelat chef Ştefan Popescu: "Dacă toți îmi spun Grinch, păi hai să fiu până la capăt!"

Chefi la cuțite, sezonul 13. Chef Ștefan Popescu a apelat la câteva gesturi neaşteptate pentru a le pune beţe în roate colegilor săi de platou în timpul jocului pentru amuletă din ediția 4, de pe 25 martie 2024. 

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 22:23

Vezi și

A patra amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite a scos la iveală strategiile neașteptate ale juraților. Chef Ștefan Popescu a fost fascinat de miza pusă în joc de Irina Fodor, fapt pentru care nu a mai ținut cont de nimic în bucătărie, potrivit a1.ro. Cel care o să câștige jocul de amuletă din ediția 4 a show-ului culinar, de pe 25 martie 2024, va avea șansa să salveze un concurent eliminat din echipa lui în etapa battle-urilor. Avantajul i-a luat prin surprindere pe chefi.

Jurații au apelat la toate șiretlicurile pentru a câștiga cu preparatele lor. Mai mult, chef Ștefan Popescu s-a decis că a venit momentul să își încurce colegii de platou, făcându-i să piardă timp și să nu se mai concentreze asupra celor 13 elemente pe care trebuie să le pună în farfurie.

Ce i-a făcut chef Ștefan Popescu lui chef Richard Abou Zaki

Într-un moment de neatenție a lui chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu a apelat la un gest neașteptat. Juratul i-a făcut o farsă colegului său. Acesta i-a luat mușchiul de vită de pe blatul de lucru și i l-a ascuns.

Pe acelaşi subiect

„Sunt treburile lor până la urmă, mie îmi convine să se ia la ceartă, să se agite, să se șicaneze unul pe celălalt”, a evidențiat chef Alexandru Sautner, care l-a „acoperit” pe chef Ștefan Popescu. „Dacă toți îmi spun Grinch, păi hai să fiu până la capăt! Nu mă mai abțin, ăsta sunt eu și trebuie să câștig! Eu sunt mai vorbăreț, încerc să-i țin de vorbă să-i fac să mai și greșească”, a mai mărturisit juratul.

Lucrurile au început să ia o întorsătură neașteptată atunci când chef Richard Abou Zaki i-a „stricat” desertul lui chef Ștefan Popescu. Acesta a ținut să se răzbune și i-a aruncat o parte din sos la gunoi. „E nebun! Doamne, nici nu vreau să mă gândesc!”, a evidențiat chef Richard Abou Zaki.

Nici chef Orlando Zaharia nu a scăpat de farsele lui chef Ștefan Popescu

Nici chef Orlando Zaharia nu a scăpat de farsele lui chef Ștefan Popescu. În timp ce vorbea cu Rikito Watanabe, juratul a rămas fără cuțitul de pe tocător. Colegul său de platou a avut grijă să îl ascundă cât mai bine.

Glumele dintre chef Ștefan Popescu și chef Richard Abou Zaki au atras atenția celor doi jurați de la bancul de lucru: „Uită-te la ăștia cât de imaturi sunt. Ăla cu stele Michelin, ăsta cu 48 de ani în spate sau cât are”.

„Lupta asta pentru amuletă scoate și părțile slabe din noi. Deși pare că nu este greu, însă amuletele sau temele pe care ni le da Irina îți creează un disconfort”, a dezvăluit chef Orlando Zaharia despre jocul din ediția 4 a sezonului 13 Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare. Toate episoadele din Chefi la cuţite sezonul 13 pot fi urmărite în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Gesturile neaşteptate la care a apelat chef Ştefan Popescu: "Dacă toți îmi spun Grinch, păi hai să fiu până la capăt!"