Antena LIVE

Anamaria Prodan va avea propriul ei reality show, la Antena Stars: „Veți vedea viața mea de zi cu zi, fără nimic regizat”

Anamaria Prodan a răzbit într-o lume a bărbaţilor, ba mai mult, şi-a făcut un nume solid în domeniul impresariatului. Iar acum nu doar că face transferuri pe bandă rulantă în fotbal, dar câştigă atât cât să stea liniştită. "Vreo 20 de vieţi", aşa cum chiar ea recunoaşte.

De la 05.02.2020, 15:33

Anamaria Prodan a răzbit într-o lume a bărbaţilor, ba mai mult, şi-a făcut un nume solid în domeniul impresariatului. Iar acum nu doar că face transferuri pe bandă rulantă în fotbal, dar câştigă atât cât să stea liniştită. "Vreo 20 de vieţi", aşa cum chiar ea recunoaşte.

Este soţie, mamă şi femeie de afaceri. De ceva vreme Anamaria Prodan se împarte între Dubai şi România, iar viaţa îi este de poveste.

O poveste pe care o putem urmări şi noi, episod cu episod, în curând, căci una dintre cele mai cunoscute impresare din România revine pe micul ecran, pentru a arăta care sunt secretele succesului şi cum se împarte viaţa ei între afaceri şi mai ales familie.

"Eu cred că, în momentul în care apar la televizor, trebuie să fi realizat ceva în viaţă sau trebuie să poţi să aduci ceva nou în chestia asta, să poţi să arăţi lumii, să înveţi pe cineva ceva. Şi când promovezi o familie, un personaj, o vedetă, la fel: cred că trebuie să transmită ceva. Trebuie să aibă ceva de spus. Am vrut să arăt tuturor, dar absolut şi femei, şi bărbaţi, şi copii, că, dacă îţi doreşti ceva cu ardoare, nu există nu pot! Există doar nu vreau! Pentru o femeie, nu există că nu poate să facă o carieră, pentru că trebuie să gătească, să calce, să aibă grijă de copii. Eu am spart toate barierele astea pentru că nu îşi au rostul!"

Nu e tocmai un lucru nou pentru cuplul Anamaria și Laurențiu. Şi anii trecuţi, s-au aflat în prim plan într-un alt reality show în care le-am putut urmări viaţa luxoasă. Iar a fi în lumina reflectoarelor 24 de ore din 24 nu este o problemă pentru Anamaria Prodan. Este obişnuită încă din copilărie cu prezenţa camerelor de filmat.

"Eu aşa m-am născut, eu nu ştiu viaţa altfel. Şi, fără modestie, nu ştiu cum e, pentru că eu, de când m-am născut, am fost pe vremuri la TVR, pentru că doar TVR exista şi cântam în corul Televiziunii Române, eram în majoritatea clipurilor mamei mele, cântam la 3 ani la televizor"

Pentru noul reality show, Anamaria Prodan a promis transparenţă, sinceritate, aşa cum, de fapt, ne-a obişnuit mereu. Nu şi-a făcut un plan concret şi nu îşi doreşte să “fabrice senzaţionalul”, ci mai degrabă să ne invite alături de ea într-o lume în care a demonstrat că dacă vrei, se poate. Aşa cum spune ea, emisiunea va surprinde momente din: 

"Viaţa mea, zi de zi, aşa cum a fost şi este ea, fără scenarii, fără scripturi, fără chestii regizate. Eu ştiu programul normal, pentru că viaţa vine de-a valma peste noi, dar am, normal, întâlniri, deplasări în străinătate, pe care eu mi le ştiu. Şi atunci, noi, când facem, să spunem, programul, ne spunem: ok, săptămâna asta suntem 3 zile la Paris, 2 la Londra, o zi la Milano, după care plecăm acasă în Dubai. La mine acasă, poţi să mă întrebi, pot să spun că, pentru sufletul meu, acasă este Las Vegas, unde am reşedinţa permanentă, acasă este în România, la Milano - unde este fata cea mare, este în America, în Mississippi, unde e cea mică, este în Dubai, unde sunt copiii. Iar casele sunt, de fapt, unde te simţi tu acasă, unde te simţi bine, peste tot."

Deși locuiesc în țări diferite, pe continente diferite și au preocupări diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreunã.

“Casa din Dubai este mare, este opulentă, să spunem. Pentru că este genul de ţară care are genul ăsta de case. Ea este cum îmi place mie! Nici nu ştiu dacă stau mai mult în Dubai decât într-o altă parte, pentru că am început să călătoresc între toţi copiii, între toate continentele şi ai mei deja au început să pună tot felul de contoare, aşa: "Vezi că ai stat 4 zile în plus la Rebecca, de ce te duci iară cu Rebecca?" Şi spun: "Păi, mă duc cu Rebecca, pentru că are o prezentare de modă nu ştiu unde şi atunci vreau să mă duc să filmez!" Şi Sara, săraca, e cea mai departe şi-mi spune: "dar în America nu sunt prezentări, nu sunt meciuri?"

Filmările pentru noul reality show “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” au început încă din luna noiembrie, iar premiera va avea loc duminică, 9 februarie, ora 19:45, la Antena Stars.

Ți-a plăcut acest articol?

anamaria prodan emisiune monden observator13 reality show
Întrebarea zilei
Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Emailul pe care trebuie să îl ștergi neapărat dacă l-ai primit. Utilizatorii...
Fanatik.ro
Publicat 07.05.2024
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la...
Fanatik.ro
Publicat 07.05.2024
Războiul viitorului: U.S. Air Force își construiește o flotă de peste 1.000...
spotmedia.ro
Publicat 07.05.2024
Ce BILEȚEL a lăsat un maturător din Vaslui, în parbrizul mașinii, unui șofer...
Gandul
Publicat 06.05.2024
Ce mâncăm după Paște. De ce să ne ferim de ciorbă, preferata românilor
Adevărul
Publicat 07.05.2024
Eliminare dureroasă pentru echipa galbenă! Chef Sautner a pierdut un concurent...
A1
Publicat 07.05.2024
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce...
CaTine
Publicat 07.05.2024
Când poți spăla haine după Sărbătorile Pascale. În Săptămâna Luminată...
spynews.ro
Publicat 07.05.2024
„A venit iepurașul!” » Arpad Paszkany, cadou de peste 100.000 de euro pentru...
GSP
Publicat 05.05.2024
Descoperire uimitoare la bordul unei epave vechi de 1.700 de ani. „O delicatesă...
Click.ro
Publicat 07.05.2024
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
Useit
Publicat 07.05.2024
1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival
Money.ro
Publicat 23.04.2024
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redacţia.ro
Publicat 07.05.2024
Luxul din „palatul de 1 miliard de euro al lui Putin”, filmare cu camera...
libertatea.ro
Publicat 07.05.2024
Tyla a purtat o rochie din nisip adevărat pe covorul roșu de la Met Gala 2024....
ZU
Publicat 07.05.2024
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Hello taste
Publicat 07.05.2024
Comportamente sexuale la copiii mici: ce este și ce nu este normal
Deparinti
Publicat 07.05.2024
Paradox sau normalitate: De ce a ajuns motorina să fie mai ieftină ca benzina....
ziare.com
Publicat 07.05.2024
Luis Fonsi nu-și mai dorește să vorbească despre fosta căsnicie cu Adamari...
Happy
Publicat 03.05.2024
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa...
Medicool
Publicat 07.05.2024
Florinel Coman l-a contactat pe Gigi Becali cu o cerere inadmisibilă! "Eşti...
orangesport.ro
Publicat 28.04.2024