Bărbații au trecut la cratiță! Gastrosexualii muncesc cu pasiune și câştigă bani buni
Bărbaţii au pornit ofensiva în lumea femeilor. Au trecut la cratiţă. Iar gastrosexualii, cum li se spune, fac chiar o afacere din asta. Câştigul este triplu. Muncesc cu pasiune, câştigă bani buni şi le cuceresc şi pe doamne cu îndemânarea şi fantezia lor în bucătărie.
De Redactia Observator la 21.10.2018, 23:38- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Bărbaţii au pornit ofensiva în lumea femeilor. Au trecut la cratiţă. Iar gastrosexualii, cum li se spune, fac chiar o afacere din asta. Câştigul este triplu. Muncesc cu pasiune, câştigă bani buni şi le cuceresc şi pe doamne cu îndemânarea şi fantezia lor în bucătărie.
N-ar fi, nu s-ar povesti. Aşa începe orice poveste de succes. Aşa începe şi cea a bărbaţilor din bucătărie.
Au pătruns timid dar hotărât într-un spaţiu considerat al femeilor. Iar acum sunt tot mai mulţi şi mai pricepuţi. Aşa că au primit deja şi un nume. În limbajul urban sunt "gastrosexualii", adică acei bărbaţi între 25 şi 44 de ani, educaţi, stilaţi şi. buni în bucătărie.
Gastrosexualul este acel barbat care a transformat gătitul dintr-o corvoada intr-un hobby. Mai mult decât atât se alege cu un material bun de lăudat în fata prietenilor sau a iubitei. Cei mai multi au transformat acest hobby intr-o afacere.
Si, uite-aşa, bărbatul cuceritor a fost redefinit. Andrei, de pildă, se laudă că face cele mai bune frigărui din carne de oaie, după o reţetă adusă din Italia.
Andrei Isac: Noi avem un produs mai pentru doamne să spun așa. Îl impachetam ca pe un buchet. Și spre surprinderea mea, clientii noștri sunt majoritatea de sex feminin. La inceput a fost greu, noi neavand experiență în domeniu. Eu și asociatii mei venim din alt domeniu. Eu sunt inginer constructor, colegii mei vin din domeniul bancar. A fost o pasiune și am spus să o încercam.
Şi Florin a ales bucătăria. Şi asta pe vremea când nici nu visa să se-nsoare.
Acum face burgeri din pulpă de raţă confiată, pe care îi vinde la târgurile de profil.
Florin Nache: Gătitul este mult mai mult decat o pasiune. Am gatit pentru prieteni, apoi am facut scoala de bucătari. Apoi am fost pe vase de croazieră si când m-am intors am văzut ce lipsea de pe piață și am pornit cu acest produs.
Iar doamnele confirmă că devin sensibile în faţa farfuriilor.
- de multe ori. eu nu sunt o priceputa in acest domeniu, asa ca pot fi impresionata usor cu astfel de gesturi. trebuie sa recunosc.
- acum nu pot sa sp ca o friptura de porc ma cucereste, dar o salata.frumos. si atmosfera conteaza f mult.
Aceeaşi pasiune o împărtăşesc însă şi vedetele. Ben Affleck şi Daniel Craig, spre exemplu, se laudă şi ei cu îndemânarea în mânuirea oalelor, ingredientelor şi a condimentelor. Iar românii încep să le calce pe urme.