Bucureştiul poate concura cu o capitală cosmopolită. Sky barurile iau locul restaurantelor obişnuite, iar la terase, berea este înlocuită cu băuturi fine
Străinii care ajung în Bucureşti au transformat terasele în adevărate puncte de atracţie turistică. Rooftop, sky-bar sau wine bar sunt doar câteva dintre conceptele care au luat locul restaurantelor banale şi pe care turiştii le adoră. Iar patronii de terase apelează chiar la designeri pentru a-şi decora spatiile.
De Redactia Observator la 24.07.2017, 08:41Străinii care ajung în Bucureşti au transformat terasele în adevărate puncte de atracţie turistică. Rooftop, sky-bar sau wine bar sunt doar câteva dintre conceptele care au luat locul restaurantelor banale şi pe care turiştii le adoră. Iar patronii de terase apelează chiar la designeri pentru a-şi decora spatiile.
Sky barurile au luat locul restaurantelor banale, iar berea a început să fie înlocuită cu pahare de vin roze sau cocktailuri sofisticate. Bucureştiul poate concura uşor cu o capitală cosmopolită. O confirmă Margot, o tânără care a călătorit în toate colţurile lumii.
"Este fantastic. Ce îmi place la Bucureşti este că este în continuă dezvoltare cu atracţiile pentru turişti. Oriunde mergi găseşti locuri ascunse. Oriunde mergi în oraşele mari din Europa, chiar şi în Statele Unite, locurile sunt întotdeauna foarte aglomerate", spune tânăra.
Tocmai de aceea, proprietarii apelează la tot felul de trucuri pentru ca localul lor să fie printre cele mai fancy din oraş. Iar tot mai mulţi aleg să apeleze chiar şi la designeri.
Fostele fabrici sau chiar mansardele sunt transformate în adevărate opere de artă. Şi vad pentru clienţi.
Anul trecut, Capitala a fost vizitată de peste un milion de turişti.