Alimente false! În smântână se pune CRETĂ, iar în miere se pune CLEI DE OASE
Chiar dacă unele alimente sunt considerate sănătoase, în fuga după profit unii producători apelează la unele "artificii" pentru a obţine produse falsificate.
De Redactia Observator la 24.03.2014, 18:46Un specialist în alimentaţie a dezvăluit câteva metode prin care unii producători de alimente pot schimba reţetele originale ale produselor cu scopul de a obţine un profit mai mare.
Astfel, laptele se falsifică prin adăugarea de apă, prin extragerea grasimilor si prin amestecul diferitelor tipuri de lapte.
Mai tragic este modul în care este făcută smântâna. Unii producători adaugă FĂINĂ, GELATINĂ, LAPTE BĂTUT, ALBUŞ DE OU şi chiar CRETĂ sau GIPS.
Nici când vorbim de miere lucrurile nu sunt atât de…”naturale”. Aceasta poate conţine îndulcitori, fie naturali, fie artificiali. De asemenea, mierea se îngroaşă cu AMIDON, GELATINĂ sau chiar CLEI DE OASE.
sursă: stirile.rol.ro