Dulciuri raw vegane pregătite de copii la Târgu-Mureş
Dulciurile de pe masa de Crăciun pot fi realizate fără probleme de copii! Şi nu oricum ci din alimente strict sănătoase, fără conservaţi şi aditivi.
De Redactia Observator la 19.12.2019, 14:34Dulciurile de pe masa de Crăciun pot fi realizate fără probleme de copii! Şi nu oricum ci din alimente strict sănătoase, fără conservaţi şi aditivi.
Un atelier în care micuţii să înveţe să pregătească dulciuri raw vegane a fost organizate la Târgu-Mureş de o tânără pasionată de arta dulciurilor sănătoase. Acolo, copiii au pregătit cu mânuţele lor cele mai gustoase prăjituri.
Micii curioşi au avut oportunitatea să-şi pregătească singuri dulciurile. Mai ales că modul de preparare nu necesită coacere şi este foarte simplu de realizat.
Ideea organizării unui atelier de prăjiturit dedicat copiilor îi aparţine Dianei Bontean, un medic stomatolog care şi-a descoperit marea pasiune pentru gătit în şcoala generală. De doi ani însă s-a îndrăgostit de dulciurile raw vegane.
Diana Bontean cofetar: În mod special din pasiune pentru sănătate şi pentru un stil de viaţă diferit. Sunt păstrate la congelator şi se pot consuma pe perioade mai lungi. Sunt îndulcite pe bază de îndulcitor natural, pe bază de coloranţi naturali, produse vegetale.
Din acest motiv vrea să ofere şi tinerelor generaţii ocazia să înveţe să prepare totul pe bază de alimente sănătoase. Au pregătit împreună praline din nucă de cocos, mouse şi prăjituri din fructe.
Participarea la atelierul de desrturi raw-vegane a costat 25 de lei pentru fiecare copil.