Evenimente în Bucureşti, miercuri 23 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi
Deşi suntem, încă, în prima parte a săptămânii, ziua de miercuri, 23 octombrie, aduce o mulţime de evenimente de care bucureştenii, mai mari sau mai mici, se pot bucura cu încredere.
De Redactia Observator la 22.10.2024, 07:42Abia au trecut câteva zeci de ore din această săptămână şi poate cei mai mulţi dintre bucureşteni încă sunt implicaţi total în ceea ce înseamnă muncă dar chiar şi aşa considerăm că oamenii ar trebui să caute portiţe în program pentru a se bucura de diferite evenimente care să-i facă să uite de grijile zilei.
Astfel că am decis să venim, ca de obicei, în faţa dumneavoastră cu câteva recomandări de evenimente care v-ar putea ajuta, miercuri, să uitaţi de ceea ce vă produce bătăi de cap în cadrul programului normal de lucru.
Piese de teatru în Bucureşti, miercuri 23 octombrie 2024
Miercuri, 23 octombrie 2024, la Teatrul Naţional din Bucureşti, se joacă, printre altele, "Anatomia unei sinucideri", la Sala Atelier, de la ora 17.00, şi "La câţiva oameni distanţă de tine", la Sala "Ion Caramitru", de la ora 18.00.
Teatrul Excelsior găzduieşte piesa "Harta lui Elian", de la ora 17.00, la Teatrul Odeon, la Sala Majestic, se joacă piesa "Falsa servitoare", de la ora 18.00, iar Teatrul Mic găzduieşte, la Sala Studio, de la ora 18.30, piesa "Revizorul".
Concerte în Bucureşti, miercuri 23 octombrie 2024
La Ateneul Român, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi la un concert vocal-simfonic susţinut de solistul David Kadouch. Din program nu lipsesc creaţii compuse de Gabriel Fauré, Camille Saint-Saëns, Claude Debussy şi Maurice Ravel.
În Dancing Lobster, de la ora 19.00, avem "Fado Nights", cu Diana Vilarinho şi Cristina de Souza, iar în Nook Club, de la ora 19.30, Paul Tihan lansează single-ul "Linii Subţiri". Nu în ultimul rând, în Pub Universităţii, de la ora 20.00, avem un concert susţinut de Paul Negoiţă şi All Stars Blues Band.
Expoziţii în Bucureşti, miercuri 23 octombrie 2024
Colecţia de expoziţii deschise în ultimele săptămâni, în Bucureşti, continuă să atragă vizitatori şi în această perioadă. Dintre expoziţiile menţionate în trecut vă reamintim că Palatul Şuţu încă mai puteţi vizita "Arheologie digitală: Trecutul medieval al Bucureștiului dintr-o perspectivă ceramică" sau "Dinamica palatelor voievodale de la București și Târgoviște în perioada medievală".
De asemenea, la Muzeul de Artă Recentă încă mai poate fi vizitată expoziţia "Monstrul, pătratul și hohotul", iar la Muzeul Naţional de Artă Contemporană încă mai poate fi vizitată expoziţia "Răsucirea. Triumful provinciei, amurgul imperiilor".